Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Lídr z Třince ztratil v derby, Sparta si užila kanonádu s Vary

Praha – Suverénní lídr extraligové tabulky z Třince ve 43. kole zaváhal. Oceláři v derby nestačili na Vítkovice a na rozdíl jedenácti bodů se tak vedoucímu celku přiblížil Litvínov, který si poradil s Mladou Boleslaví. Třetí Sparta deklasovala Karlovy Vary 9:1 a dařilo se i čtvrté Kometě Brno, která prodloužila černou sérii Olomouce. Východočeské derby ovládl Hradec, který porazil Pardubice po prodloužení.

Třinecký Rostislav Klesla
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Bílí Tygři Liberec - PSG Zlín 0:1

Hokejisté Zlína zvítězili na ledě trápícího se Liberce 1:0 a připsali si třetí výhru v řadě. Úřadující mistr tak potvrdil dobrou formu a upevnil si pozici zaručující předkolo play-off. Naopak Liberec, na jehož střídačce již chyběl kouč Rostislav Čada, opět nedokázal skórovat, padl popáté za sebou a na 11. místě tabulky ztrácí tři body na desátou Mladou Boleslav. Vítěznou branku zaznamenal ve 47. minutě v přesilové hře Petr Holík.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300087-zlinu-stacil-k-vyhre-v-liberci-jediny-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Zlín

Sparta Praha - Energie Karlovy Vary 9:1

Sparťanští hokejisté deklasovali Karlovy Vary 9:1 a připsali si tak nejvyšší výhru v sezoně. Pražané tak v zápase, který sledovalo přes 10 tisíc fanoušků, odčinili dvě předešlé porážky. Brankář Filip Novotný přišel o nulu až v 58. minutě, kdy se za hosty prosadil ve dvojnásobné početní výhodě David Hruška.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300092-sparta-deklasovala-vary-a-napravila-dojem-u-poslednich-zapasu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Energie Karlovy Vary

HC Olomouc - Kometa Brno 3:6

Kometa Brno porazila Olomouc 6:3 a připravila tak domácím sedmou porážku za sebou. Kometa rozhodla duel ve druhé třetině a zvládla i čtvrtý vzájemný zápas v sezoně.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300091-olomoucka-bida-pokracovala-i-v-zapase-s-brnem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání HC Olomouc - HC Kometa Brno

Škoda Plzeň - Slavia Praha 5:3

Plzeňští zdolali Slavii Praha 5:3 a v tabulce se přiblížili šestým Pardubicím na čtyři body. V útočně laděném utkání dokázali hosté v prostřední části srovnat a dokonce se dostali do vedení. Ještě do druhé sirény ovšem dvěma inkasovanými slepenými góly znovu prohrávali a ve třetí třetině trefou do prázdné branky plzeňský Ján Sýkora dokončil hattrick. Západočeši tak vyhráli devátý z posledních jedenácti domácích zápasů.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300083-plzen-si-i-diky-hattricku-sykory-poradila-se-slavii/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Slavia

HC Litvínov - BK Mladá Boleslav 3:1

Hokejisté Litvínova porazili Mladou Boleslav 3:1 a ukončili tak sérii čtyř výher soupeře. Dvěma góly se na úspěchu Severočechů podílel František Lukeš. Litvínov využil zaváhání Třince a snížil náskok Ocelářů v čele soutěže na jedenáct bodů.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300085-uspesna-serie-boleslavi-skoncila-v-litvinove/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání HC Verva Litvínov - BK Mladá Boleslav

Vítkovice Steel - Oceláři Třinec 4:3

Vedoucí Třinec v derby nestačil na Vítkovice a prohrál 4:3. Ocelářské derby před vyprodaným hledištěm rozhodl čtyři minuty před koncem Lukáš Kucsera a připravil tak vedoucímu celku extraligy teprve druhou porážku z posledních sedmnácti kol. Tři ze čtyř branek daly Vítkovice z přesilovek a zaznamenaly třetí výhru po sobě.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300077-vitkovice-pred-vyprodanym-hledistem-prehraly-trinec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Třinec

HC Pardubice - HK Hradec Králové 1:2 v prodl.

Vyprodaný pardubický stadion, tedy přes deset tisíc lidí, sledoval napínavé východočeské derby, ve kterém šli poprvé do vedení domácí. Hradci však patřila třetí třetina a zejména prodloužení. V tom prokličkoval Šimánek z vlastního pásma až k rozhodnutí celého zápasu. Hradec navýšil náskok na svého rivala na dva body.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/300033-hradecky-simanek-v-prodlouzeni-rozhodl-zapas-v-pardubicich/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články