Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Litvínov i Zlín se v úvodu sezony nacházejí ve zcela nečekaných pozicích

Praha - Litvínov se v minulé sezóně nedostali ani do předkola play-off. V novém ročníku je ale jediným týmem, který ještě neprohrál a vede celou soutěž. Ještě větší překvapení přinesl špatný start mistra. Zlín je bez bodu poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Litvínov i Zlín - dva týmy na nečekaných koncích tabulky

Obhájce titulu dosud nikdy v historii české extraligy neměl po čtyřech zápasech na bodovém kontě nulu. Zlín, který tradičně spoléhal na kvalitní obranu, dostal zatím v průměru čtyři góly za zápas. "Nehrajeme tak jednoduše jako loni ani my obránci. Hra o střední pásmo není taková, jaká by měla být," přemítá obránce Zlína Radim Tesařík.

Naopak euforii prožívá v úvodu sezóny Litvínov. Svou pohodu Severočeši naposledy potvrdili vysokým vítězstvím nad brněnskou Kometou 6:1. "Výsledek není příliš směrodatný, liga teprve začala a je důležitý náš výkon. V tomto směru ještě máme co zlepšovat," myslí si Martin Ručinský. A právě litvínovská legenda, která se teprve těsně před začátkem sezóny rozhodla, že bude pokračovat v kariéře, vede s devíti body produktivitu celé soutěže.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články