Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Pöpperle má desátou nulu, Tygrovi Lašákovi pokazili premiéru Brňané

Praha - Demolici Karlových Varů sledovala v holešovické Tipsport Areně při akci Sparta vzdává hold záchrannému systému druhá nejvyšší návštěva sezony 13 038 diváků. Pražané mají v čele soutěže i nadále osmnáctibodový náskok před Hradcem Králové, který doma porazil Kladno 4:0. Neinkasoval ani Marek Čiliak, který pomohl Kometě Brno k výhře na ledě Liberce 3:0. Útočník Radek Duda se čtyřmi kanadskými body výrazně podílel na vítězství Plzně nad Litvínovem. Naopak již sedmnáctou prohru si připsali hráči Chomutova, když doma podlehli Třinci. V posledním pátečním duelu vyhrály Pardubice na ledě Zlína 4:1 a venku uspěly po čtyřech prohrách.

Brankář Sparty Tomáš Pöpperle podesáté v sezoně neinkasoval
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Sparta - Karlovy Vary 5:0

Sparťané naplno bodovali Karlovými Vary v pátém vzájemném zápase za sebou. Energie jim nedala gól už 216 minut a 55 sekund. Gólman Tomáš Pöpperle udržel desáté čisté konto v sezoně a jediná nula jej dělí od rekordu Romana Málka. Zápas sledovala při akci Sparta vzdává hold záchrannému systému druhá nejvyšší návštěva sezony 13 038 diváků.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260565-sparta-zdolala-karlovy-vary-5-0-popperle-ma-desatou-nulu/)

Hradec Králové - Kladno 4:0

Hradec Králové doma porazil Kladno 4:0 a přehrál Rytíře i počtvrté v sezoně. Brankář Pavel Kantor se na tom podílel šestou nulou v ročníku. Druhý Hradec nadále ztrácí v tabulce 18 bodů na vedoucí Spartu.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260556-kantor-vychytal-sestou-nulu-a-hradec-jasne-prehral-kladno-4-0/)

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260561-brno-vyhralo-v-liberci-3-0-a-pokazilo-lasakovi-premieru/)

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260552-plzen-si-proti-litvinovu-pripsala-ctrnactou-domaci-vyhru-v-rade/)

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260558-chomutov-prohral-posedmnacte-za-sebou-s-trincem-doma-prohral-3-4/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články