Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Slavia se dál trápí, Litvínov odvrátil blamáž s Piráty v nájezdech

Praha - Přes dvanáct a půl tisíce diváků vidělo výhru Sparty nad Libercem, ke které přispěl gólem Jaroslav Hlinka ve svém 600. startu v dresu domácích. To Slavia prohloubila herní i výsledkovou krizi v Hradci Králové, který se vrátil na druhé místo tabulky. Kladnu se povedl obrat proti Pardubicím, když prohrávalo o tři branky deset minut před koncem. Třinec doma až nečekaně snadno přehrál Plzeň a Litvínov odvrátil pohromu porážky s Chomutovem až v nájezdech. Jako opařený zůstal po zápase s Karlovými Vary trenér Zlína Rostislav Vlach. Jeho syn Roman rozhodl utkání gólem v poslední minutě.

Brankář Dominik Furch ze Slavie
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Třinec - Plzeň 5:1

Díky čtyřem gólům ve druhé třetině porazili hokejisté Třince mistra z Plzně. Škoda ve druhém dějství doplatila na chyby v obraně, dva góly jí dal Martin Adamský a s osmnácti brankami se znovu osamostatnil v čele třinecké tabulky střelců. Oceláři si drží úspěšnou sérii - v posledních deseti zápasech uhráli 23 bodů.

Report, sestřih a ohlasy

Sparta - Liberec 3:1

Po zaváhání doposud druhé Plzně vedou Pražané soutěž s náskokem 18 bodů na Hradec Králové. Zápas, i díky akci Sparta vzdává hold, sledovalo 12 350 diváků, což je druhá nejvyšší návštěva sezony. Více fanoušků zavítalo jen na pražské derby.

Report, sestřih a ohlasy

Petr Ton proměňuje nájezd proti Liberci
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Kladno - Pardubice 4:3 SN

Hokejisté předposledního Kladna zdolali Pardubice po samostatných nájezdech, přestože ještě na začátku 49. minuty měli tříbrankové manko. Obrat dokonal vítězným gólem v rozstřelu útočník Michal Dragoun. Pardubice prohrály šestý z posledních osmi zápasů.

Report, sestřih a ohlasy

Hradec Králové - Slavia 3:1

Hokejisté Hradce po dvou předchozích porážkách opět zabrali a porazili Slavii. Východočeši se s přispěním porážky Plzně v Třinci vrátili na druhou příčku, Pražané i potřetí za sebou během své celkem sedmizápasové venkovní série prohráli.

Report, sestřih a ohlasy

(//sport/hokej/extraliga/260158-hradec-kralove-porazil-slavii-a-vratil-se-na-druhe-misto/)

Litvínov - Chomutov 2:1 SN

Piráti přišli o těsné vedení v základní hrací době až v čase 56:25, kdy se trefil litvínovský forvard Kamil Piroš. V nájezdech měli mečbol po trefě Marka Sikory, ale Robin Hanzl dokázal vyrovnat a poté rozhodl Martin Ručinský. Piráti mají po šestnácté prohře blízko k vyrovnání černého extraligového rekordu Vsetína, jenž od konce listopadu 2006 do druhé poloviny ledna 2007 prohrál 17 zápasů za sebou. 

Report, sestřih a ohlasy

(//sport/hokej/extraliga/260161-chomutov-sahal-po-ukonceni-cerne-serie-v-litvinove-ale-opet-padl/)

Karlovy Vary - Zlín 2:1

O těsné výhře proti celku, který z pozice hlavního kouče vede jeho otec Rostislav, rozhodl v čase 59:05 útočník Roman Vlach. Berani klopýtli po třech zápasech bodové ztráty a jsou sedmí, jedenáctá Energie naproti tomu ztrácí už jen bod na desátou Slavii a má oproti ní ještě utkání k dobru.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260161-chomutov-sahal-po-ukonceni-cerne-serie-v-litvinove-ale-opet-padl/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články