Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pardubice zabraly, Sparta opět snížila ztrátu

Praha - Hokejisté Pardubic v 39. kole extraligy odčinili debakl ze Sparty (2:9) a proti Zlínu si připsali čtvrtou výhru z posledních pěti utkání. Obhájce titulu je desátý, Berani promarnili příležitost se více přiblížit vedoucí Plzni, která má před nimi a před Třincem v čele desetibodový náskok. Sparta uspěla díky lépe zvládnutým nájezdům na ledě Brna a opět se tak o něco přiblížila první šestce - na páté Kladno i šestý Litvínov ztrácejí Pražané tři body.

Litvínov - Chomutov 6:2

Litvínov porazil v krušnohorském derby Chomutov 6:2. Domácí dokráčeli za třemi body především vynikající hrou v početní výhodě, v níž nastříleli pět branek. Litvínov se díky výhře vrátil zpět do první šestky, Chomutov nadále průběžnou tabulku uzavírá.

Report, sestřih, ohlasy a záznam zápasu (//sport/hokej/extraliga/210646-litvinov-znicil-chomutov-peti-zasahy-v-presilovkach/)

Vítkovice - Liberec 7:1

Hokejisté Vítkovic deklasovali Liberec 7:1 a prohry z posledních dvou vzájemných zápasů vrátili Severočechům i s úroky. Liberečtí v Ostravě zcela propadli, domácí o výsledku rozhodli třemi góly hned v první části a dosáhli největší výhry v sezoně. Přestože Bílým tygrům se do sestavy po interním disciplinárním trestu vrátil kapitán Nedvěd, podali v Ostravě odevzdaný výkon.

Report, sestřih a ohlasy ze zápasu (//sport/hokej/extraliga/210639-vitkovice-zostudily-odevzdany-liberec-sedmi-goly/)

Pardubice - Zlín 3:2 PP

Pardubice porazily Zlín 3:2 v prodloužení a svého soka udolali i potřetí v sezoně. Odčinili tak ostudnou středeční porážku 2:9 z ledu pražské Sparty. Hosté dvakrát v utkání dotáhli jednogólové manko, ale v 64. minutě rozhodl útočník Tomáš Rolinek.

Report, sestřih a ohlasy ze zápasu (//sport/hokej/extraliga/210657-pardubice-porazily-treti-zlin-i-potreti-v-sezone/)

Brno - Sparta 1:2 SN

Kometa Brno prohrála se Spartou po samostatných nájezdech 1:2. O výsledku rozhodl proměněný nájezd útočníka Jaroslava Hlinky. Sparta otevřela skóre těsně před koncem první třetiny po gólu obránce Karla Pilaře v přesilové hře. Kometě se podařilo zúročit tlak vyrovnávací brankou dvě minuty před koncem třetí třetiny zásluhou Hynka Zohorny.

Report, sestřih a ohlasy ze zápasu (//sport/hokej/extraliga/210648-hlinka-zajistil-v-najezdech-sparte-vitezstvi-v-brne/)

Karlovy Vary - Kladno 4:0

Hokejisté Karlových Varů porazili ve 39. kole Kladno přesvědčivě 4:0. Západočeši si vypracovali dvoubrankové vedení už do konce osmé minuty a vyhráli čtvrtý z posledních šesti zápasů. Čisté konto vychytal Tomáš Závorka. Středočeši zaznamenali pátou porážku ze svých sedmi posledních vystoupení.

Report, sestřih a ohlasy ze zápasu (//sport/hokej/extraliga/210652-karlovy-vary-s-prehledem-porazily-kladno-4-0/)

Slavia - Č. Budějovice 1:2 SN

České Budějovice vyhrály na ledě Slavie 2:1 po samostatných nájezdech a ukončily tak sérii pěti porážek. Duel rozhodl Tomáš Knotek. Slavia prohrála v domácím prostředí po čtyřech výhrách, i nadále se ale drží na čtvrtém místě tabulky.

Report, sestřih a ohlasy ze zápasu (//sport/hokej/extraliga/210658-jihocesi-ukoncili-serii-porazek-vyhrou-na-lede-slavie-v-najezdech/)

TABULKA PO 39. KOLE (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články