Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Derby počtvrté pro Slavii, Kometu smetly Vary 7:0

Praha - Poslední hokejové derby v roce 2012 nakonec získala na svoji stranu Slavia. Sparta v utkání vedla už 3:1, ale i díky navrátilci Jaroslavu Bednářovi dokázali sešívaní srovnat krok a v nájezdech rozhodnout o vítězství 4:3. Rozhodující nájezd proměnil Vladimír Růžička mladší. Slavia tak porazila Spartu počtvrté v řadě. Karlovy Vary deklasovaly brněnskou Kometu 7:0. Pod nejtěžší porážku finalisty minulého ročníku se čtyřmi góly podepsal útočník Lukáš Pech. Plzeň díky výhře 6:2 nad posledním Chomutovem a domácí porážce Zlína s Kladnem (2:5) vstoupí do roku 2013 s deseti body k dobru před zbytkem pelotonu vedeného právě zlínskými Berany.

Slavia - Sparta 4:3 SN

Poslední hokejové derby v roce 2012 nakonec získala na svoji stranu Slavia. Sparta v utkání vedla už 3:1, ale i díky navrátilci Jaroslavu Bednářovi dokázali sešívaní srovnat krok a v nájezdech rozhodnout o vítězství 4:3. Rozhodující nájezd proměnil Vladimír Růžička mladší. Slavia porazila Spartu počtvrté v řadě.

Report, sestřih a ohlasy

Karlovy Vary - Brno 7:0

Hokejisté Karlových Varů deklasovali Kometu Brno 7:0. Pod nejtěžší porážku finalisty minulého ročníku se čtyřmi góly podepsal útočník Lukáš Pech. Západočeši po sérii pěti porážek podruhé za sebou naplno bodovali, Kometa si naopak připsala pátou prohru v řadě.

Report, sestřih a ohlasy

Třinec - České Budějovice 6:3

Díky čtyřem trefám ve druhé třetině porazili Oceláři lepšící se České Budějovice 6:3. Gólem a třemi přihrávkami je k výhře dovedl útočník Jiří Polanský. Jihočeši ve Werk Aréně neodehráli zlý zápas, ale osudným se jim stal výpadek ve druhé části. Třinec doma vyhrál popáté za sebou.

Report, sestřih, ohlasy

Zlín - Kladno 2:5

Jágrovo Kladno uspělo na ledě Zlína, který porazilo 5:2. Celkem pět branek padlo během úvodních deseti minut. Pod výhru Rytířů se čtyřmi asistencemi podepsal Jaromír Jágr, dva góly zaznamenal v dresu vítězů Jiří Tlustý. Zlín po šesti vítězstvích v řadě na domácím ledě na body nedosáhl.

Report, sestřih, ohlasy

Plzeň - Chomutov 6:2

Indiáni z Plzně rozstříleli Chomutov 6:2 a šestou výhrou v řadě si upevnili první příčku v extraligové tabulce, které vévodí před Zlínem s náskokem 10 bodů. Již ve 21. minutě vedli Indiáni 3:0 a Piráti tříbrankové manko srovnat nedokázali. Západočechy opět táhla první formace, která zařídila pět gólů.

Report, sestřih, ohlasy

Litvínov - Liberec 5:2

Hokejisté Litvínova porazili Liberec 5:2 a díky třetí výhře z posledních čtyř utkání se vrátili zpět mezi první šestku. Za vítěze dvakrát skóroval útočník Martin Ručinský, hosté prohráli poosmé z posledních devíti utkání.

Report, sestřih, ohlasy

Hlavní zprávy

Nejčtenější články