Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Indiáni zastavili Spartu, Kometa znovu padla

Praha - Indiáni z Plzně porazili Spartu 2:1 a dál vedou extraligovou tabulku. Plzenští duel rozhodli dvěma góly vstřelenými v rozmezí 52 sekund druhé třetiny. Litvínov zdolal Brno 5:2 a po předchozí sérii pěti porážek bodoval podruhé za sebou naplno. Zlín přejel Chomutov také 5:2 a zvládl pro Berany tradičně špatné období po svátcích. Oceláři udolali Liberec až v nájezdech, když promarnili až třígólový náskok. Pardubice se bez hráčů z NHL dál trápí a ve Varech daly jedinou branku při prohře 1:2.

Utkání Plzeň - Sparta
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Litvínov - Kometa Brno 5:2

Hokejisté Litvínova zdolali Brno 5:2 a po předchozí sérii pěti porážek bodovali podruhé za sebou naplno. Verva tak vyhrála nad úřadujícím vicemistrem i potřetí v sezoně, tentokrát však poprvé za tři body. Dvěma góly se na tom podílel slovenský útočník Juraj Majdan.

Report a ohlasy

Zlín - Chomutov 5:2

Zlínští vypakovali Chomutov 5:2, pošesté za sebou uspěli v domácím prostředí a upevnili si druhé místo v tabulce. Dvěma góly se na výhře Beranů podílel Pavel Kubiš. Chomutov prohrál desátý z posledních dvanácti zápasů.

Report a ohlasy

Plzeň - Sparta 2:1

Indiáni z Plzně porazili Spartu 2:1 a počtvrté za sebou tak vyhráli. Pražané naopak neuspěli po sérii pěti výher. Plzeňští duel rozhodli góly vstřelenými v rozmezí 52 sekund druhé třetiny.

Report a ohlasy

Třinec - Liberec 6:5 SN

Třinečtí Oceláři ztratili s Libercem tříbrankový náskok, soupeře ale nakonec porazili 6:5 po samostatných nájezdech. Penaltový rozstřel rozhodl David Květoň. Jednu z branek vítězů si připsal Jiří Hudler, jehož na konci utkání odvezla sanitka s tržnou ranou na pravé straně krku. Podle klubové lékařky však bude posila z NHL v pořádku. Za hosty si Petr Nedvěd připsal do statistik 2+2, když vyrovnával z power play.

Report a ohlasy

Karlovy Vary - Pardubice 2:1

Západočeši porazili v zápase dvou trápících se týmů Pardubice 2:1 a ukončili tak sérii pěti porážek. Úřadující mistr si naopak připsal čtvrtý nezdar za sebou. Vyrovnaný duel 33. kola rozhodl gól Davida Noska ve dvojnásobné přesilové hře v 45. minutě.

Report a ohlasy

Hlavní zprávy

Nejčtenější články