Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Sparta vypadla z Tipsport Cupu už ve skupině, loňské vítězství neobhájí

Třebíč – Hokejová Sparta neobhájí vítězství v turnaji Tipsport Cup. Na utkání s prvoligovou Třebíčí přijel tým bez většiny zkušených hráčů a prohrál 1:2. Vůbec tak nepostoupí ze základní skupiny A – stejně jako úřadující extraligový mistr z Pardubic, který dnes prohrál se Znojmem 1:5. Právě proti Pardubicím se Třebíč pokusí získat tři body, které potřebuje k postupu do pohárového play-off.

V postup doufá i Znojmo, které před Pardubicemi zdolalo i Spartu. Po čtyřech odehraných zápasech figuruje na postupovém prvním místě tabulky. Na jihomoravský tým už žádný zápas nečeká. Pokud třebíčská Horácká Slavia porazí Pardubice, postoupí na úkor Znojma do dalších bojů. Při rovnosti bodů jí pomůže výhra ze vzájemného zápasu.

Až poslední zápas rozhodne i o postupujícím ze skupiny B, ve které Liberec porazil prvoligový Hradec Králové 3:1 a připsal si třetí výhru. O účast v semifinále se Bílí Tygři utkají ve čtvrtek s Mladou Boleslaví, která dnes v přípravném duelu utrpěla debakl 2:8 v Českých Budějovicích.

Skupiny C a D už znají vítěze. Ze skupiny C postoupí do dalších zápasů Plzeň, ačkoli dnes prohrála v Karlových Varech. Západočeši mají stejně bodů jako Slavia – dnes vítězná v utkání s Chomutovem – díky úspěchu ve vzájemném zápase ale postupují. Vítězství ve skupině D si již dříve zajistil Třinec, posledním utkáním skupiny byl střet Brna se Zlínem, které Kometa vyhrála 4:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články