Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Třinec vstoupil do čtvrtfinále výhrou na ledě Pardubic

Praha - Třinec překvapil v prvním zápase čtvrtfinále play-off extraligy Pardubice a vyhrál na ledě Eatonu 3:1. Oceláři podali soustředěný výkon podpořený výborně chytajícím brankářem Peterem Hamerlíkem a v sérii hrané na čtyři vítězství vedou 1:0. Dva góly vítězů vstřelil Ladislav Kohn. Hokejisté Vítkovic vstoupili do čtvrtfinále proti Spartě domácím vítězstvím 4:1. Zápas rozhodl hattrickem Radim Hruška. Hosté se proti vynikající vítkovické obraně prakticky vůbec neprosadili; jediný gól dal až deset minut před koncem Petr Ton, ale domácí okamžitě odpověděli dvěma trefami Hrušky. Další informace přináší server hokejživě.cz.

Hokejisté Mladé Boleslavi prohráli ve čtvrtém kole skupiny o udržení v extralize na domácím ledě s Kometou Brno 2:3 a propadli se na poslední příčku průběžné tabulky. Brňané naproti tomu uspěli i ve čtvrtém dílu záchranářských prací a míří za udržením mezi elitou - na prvním místě mají na Středočechy již sedmibodový náskok.

Kladno porazilo ve 4. kole skupiny o udržení v extralize Karlovy Vary vysoko 5:1 a posunulo se z posledního místa o skóre právě před mistrovskou Energii a o bod před Mladou Boleslav. Karlovy Vary prohrály i čtvrtý zápas v bojích o únik baráži a získaly v nich jediný bod.

Reportáž z utkání Pardubice - Třinec

Reportáž z utkání Vítkovice - Sparta

Reportáž z utkání Kladno - K. Vary

Reportáž z utkání Ml. Boleslav - Brno

Výsledky:

Čtvrtfinále play-off hokejové extraligy - 1. zápas
Eaton Pardubice - Oceláři Třinec 1:3, Vítkovice - Sparta 4:1

4. kolo hokejové extraligy, skupina o udržení
Kladno - Karlovy Vary 5:1, BK Mladá Boleslav - HC Kometa Brno 2:3

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články