Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Liberec opět porazil České Budějovice, Litvínov srovnal krok se Slavií

Liberec - Hokejisté Liberce vyhráli i druhé domácí utkání předkola play off. V dramatickém klání přestříleli České Budějovice 6:5. Rozhodující branku vstřelil v čase 59:11 obránce Lukáš Derner. Dva góly a nahrávku si v dresu vítězů připsal Andrej Podkonický. Další utkání je na programu ve čtvrtek a Liberec v něm již může rozhodnout o svém postupu do čtvrtfinále. Ve druhé sérii mezi pražskou Slavií a Litvínovem je stav 1:1, neboť Benzina dnes vyhrála v pražské O2 areně jednoznačně 5:1. Severočeši tak mají jistotu, že na jejich stadionu Ivana Hlinky se bude hrát ve čtvrtek i v pátek. Informace najdete také na serveru hokejživě.cz.

Hokejisté mistrovských Karlových Varů prohráli v prvním zápase skupiny o udržení v extralize s Kladnem 1:2 a připsali si tak devátou porážku v posledních deseti zápasech. Utkání rozhodla branka kapitána hostů Pavla Patery ve 35. minutě. Poslední Kladno tak snížilo odstup v minitabulce na první Energii na pět bodů.

Kometa Brno porazila až po samostatných nájezdech v prvním kole skupiny o udržení Mladou Boleslav 2:1. Rozhodující nájezd proměnil útočník David Ludvík. Boleslav sahala v Brně po třech bodech, dlouho držela jednobrankový náskok. Vyrovnal až pět minut před koncem Dopita.

VIDEA:

Reportáž z utkání Liberec – České Budějovice sledujte zde.

Reportáž z utkání Slavia – Litvínov sledujte zde.

Reportáž z utkání Kometa Brno – Mladá Boleslav sledujte zde.

Reportáž z utkání Karlovy Vary – Kladno sledujte zde.

Výsledky hokejové extraligy

Předkolo play off – 2. zápasy:

Slavia Praha - Benzina Litvínov 1:5 (1:1, 0:2, 0:2)

Bílí Tygři Liberec - Mountfield České Budějovice 6:5 (1:1, 2:3, 3:1)

1. kolo skupiny o udržení:

HC Kometa Brno - BK Mladá Boleslav 2:1 po sam. nájezdech (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)

HC Energie Karlovy Vary - HC Geus Okna Kladno 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články