Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

V předkole play-off se utkají Slavia s Litvínovem a Liberec s Budějovicemi

Praha - Poslední 52. kolo základní části hokejové extraligy vyřešilo otázku, které kluby se proti sobě postaví v předkole play-off. Odtajnilo také složení dvou čtvrtfinálových dvojic z týmů na třetím až šestém místě. Zlín si vítězstvím 2:1 ve Vítkovicích pojistil druhé místo v tabulce, čtvrté Vítkovice čeká ve čtvrtfinále Sparta. Pražané porazili 3:1 držitele Prezidentova poháru, hokejisty Plzně. Mladá Boleslav nestačila na Slavii, podlehla jí 1:2. Středočeši popáté za sebou prohráli. Na poslední Kladno, které deklasovalo 7:1 Litvínov, mají náskok už jen 4 body. Dnešní zápas si zopakují ve čtvrtfinále znovu Pardubice a Třinec. Východočeši tentokrát snadno vyhráli 6:1 a skončili v tabulce třetí. České Budějovice podlehly Liberci 3:4 v prodloužení. Oba týmy se utkají i v předkole play-off, přičemž doma začne Liberec. V generálce na předkolo play-out zvítězili hokejisté Karlových Varů v Brně 2:1. Další informace najdete na serveru hokejživě.

VIDEA:

Reportáž z utkání Vítkovice – Zlín sledujte zde.

Reportáž z utkání Brno – Karlovy Vary sledujte zde.

Reportáž z utkání Mladá Boleslav – Slavia sledujte zde.

Reportáž z utkání Plzeň – Sparta sledujte zde.

Reportáž z utkání České Budějovice – Liberec sledujte zde.

Reportáž z utkání Kladno – Litvínov sledujte zde.

Reportáž z utkání Pardubice – Třinec sledujte zde.

V předkole play-off hokejové extraligy se tedy utkají pražská Slavia s Litvínovem a Liberec s Českými Budějovicemi. Jisté jsou už také čtvrtfinálové souboje Pardubic s Třincem a Vítkovic s pražskou Spartou. Předkolo, po kterém budou znát soupeře vítěz základní části Plzeň a druhý Zlín, se bude hrát od pondělka na tři vítězné duely. Skončí nejdříve ve čtvrtek a nejpozději v neděli. Čtvrtfinále odstartují duely Pardubic s Třincem a Vítkovic se Spartou v úterý 16. března, Plzeň a Zlín se svými soupeři začnou boje o semifinále o dva dny později.

Obhájce titulu Karlovy Vary, Kometu Brno, Mladou Boleslav i Kladno čeká boj ve skupině o 11.-14. místo, poslední tým bude hrát o udržení v baráži s vítězem první ligy. Před dalšími dvanácti zápasy mají nejlepší pozici Karlovy Vary s 66 body, následuje Brno (63), Mladá Boleslav (62) a Kladno (58).

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články