Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Krstev bude hrát prozatím v Kometě

Brno - Hokejový reprezentant Angel Krstev bude po odchodu z Nižného Novgorodu hrát za Kometu Brno, než si najde nové zahraniční angažmá. S posledním týmem extraligy by měl absolvovat po návratu z Ruska první trénink. Osmadvacetiletý obránce se měl stát posilou Komety po jejím postupu do extraligy, ale krátce po dubnovém přestupu z Vítkovic se dohodl na působení v Torpedu. Za Nižnyj Novgorod odehrál v KHL 21 zápasů, ve kterých nasbíral sedm kanadských bodů za gól a šest asistencí.

"Do konce ledna si může hledat působiště v zahraničí. Do doby, než smlouvu podepíše, bude hrát za Kometu," uvedl sportovní manažer Komety Jaroslav Medlík na klubovém webu. "Angel měl ve smlouvě klauzuli, která mu umožňuje odchod do ciziny, ale práva na něj máme stále my," dodal.

Bývalý hráč Slavie, Litvínova, Českých Budějovic či Liberce skončil v Torpedu těsně před Vánocemi. Juniorský mistr světa z roku 2000 přestal nastupovat k zápasům a s týmem jen trénoval. Jeho manažer Aleš Volek jednal s klubem o ukončení smlouvy od začátku prosince.

Dres Komety by měl Krstev obléct až nyní a nováčkovi nejvyšší soutěže přijdou jeho služby velmi vhod. Brňané ztrácejí na předposlední Kladno osm bodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články