Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hokejisty Komety Brno posílí budějovický útočník Huml

Brno - Hokejisty posledního týmu extraligové tabulky Komety Brno posílí osmadvacetiletý útočník Českých Budějovic Ivan Huml. Bývalý reprezentant se zkušenostmi z NHL bude v Brně hostovat do konce sezony. Dnes už s mužstvem absolvoval trénink a v pátek nastoupí v Mladé Boleslavi. Řekl to asistent brněnského trenéra Václav Baďouček. Kometa už deset kol čeká v extralize na vítězství a vedení klubu se pokouší situaci zachránit angažováním nových hráčů. V úterý představila Kometa v zápase proti Zlínu obránce Martina Richtra z Pardubic, od středy se s týmem připravuje i další bek Jan Novák po odchodu z Jekatěrinburgu.

V Humlově případě klub původně uvažoval o výměně útočníků. "Nakonec jsme se ale s Budějovicemi domluvili bez výměny na Humlově hostování. S dalšími posilami zatím nepočítáme. Chceme se dostat co nejrychleji z kritické situace," uvedl sportovní ředitel Komety Jaroslav Medlík.

Kladenský rodák Huml odešel již v juniorském věku do zámoří. V letech 2001 až 2004 odehrál tři sezony v NHL v týmu Boston Bruins, má zkušenosti z působení ve Finsku, Švédsku a nižších zámořských ligách. Před minulou sezonou se vrátil ze švédské Mory do Českých Budějovic. V české reprezentaci odehrál 21 zápasů, do kádru pro mistrovství světa se ale neprosadil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články