Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Plzeň stále nemá jistotu, že zůstane v extralize

Plzeň - Hokejisté Plzně stále nemají jistotu, že se představí v příštím ročníku extraligy. Čtvrtý tým uplynulé sezony v čele s kapitánem a zároveň generálním manažerem Martinem Strakou totiž sužují finanční potíže. Mužstvo dokonce přijde o generálního partnera, jímž byl dosud Lasselsberger. Klub navíc údajně ještě dluží hráčům peníze na výplatách. Tým prosí o pomoc město.

Plzeňští se tak ocitli v nelehké situaci. "Požádali jsme město o pomoc. Jedná se o tom již delší dobu. Pokud nám město pomůže, budeme to dál řešit," řekl jednatel klubu Jaromír Zavoral. Potvrdil tím, že po skončení spolupráce s Lasselsbergerem nenašli dosud Západočeši žádného dalšího hlavního sponzora, který by zajistil bezproblémový chod klubu. "V případě, že město odmítne, je však ta situace kritická," přiznal Zavoral.

Ve středu byl navíc již rozlosován nový ročník české nejvyšší soutěže, který má Plzeň zahájit na ledě brněnské Komety. Zavoral nechtěl předbíhat. "Víc k tomu zatím není co říci. Uvidíme, jak se to celé vyvine. Další schůzku máme v průběhu příštího týdne," uzavřel Zavoral.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články