Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Slovenský brankář Murín končí ve Zlíně

Zlín - Slovenský hokejový brankář Igor Murín předčasně končí ve Zlíně. Vedení moravského extraligového klubu se dohodlo s pětatřicetiletým gólmanem, jenž klubu v roce 2004 pomohl k mistrovskému titulu, na ukončení spolupráce. Uvedl to tiskový mluvčí celku RI Okna Roman Ordelt.

"Igor dostal možnost k hledání nového působiště. Patří mu velké poděkování za jeho výkony, které ve zlínských barvách odvedl, ale vzhledem k výborným výkonům Jakuba Sedláčka jsme se rozhodli ho uvolnit," uvedl generální manažer Miroslav Michalovský na klubovém webu.

Slovenský brankář přišel do Zlína v sezoně 2003/04 a prakticky až do tohoto ročníku extraligy byl jedničkou týmu. V nynější sezoně však i kvůli zdravotním problémům o svou pozici přišel. Trenér Zdeněk Venera se tak rozhodl vsadit na juniora Sedláčka, kterému se ve zlínské brance daří, a Radovana Biegla.

Murín může se Zlínem zatím trénovat

I přes ukončení spolupráce může Murín se zlínským mužstvem trénovat až do chvíle, kdy si najde jiné angažmá. "Zatím spíše registrujeme zájem klubů v rovině informování. Ale určitě o Murínovy služby bude zájem," řekl sportovní manažer Stanislav Přikryl na adresu gólmana, který za Zlín odchytal 252 zápasů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články