Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Zápasem s domácím Ruskem dnes Češi pokračují v moskevském turnaji

Moskva - Čeští hokejoví reprezentanti stojí po úspěšném úvodním střetnutí se Švédskem před dalším náročným soubojem na Channel One cupu. Od 12:00 SEČ dnes nastoupí proti domácímu celku a největšímu favoritovi turnaje - Ruskem. Na ledě moskevské Megasport Areny rozehraje Růžičkův celek bitvu proti vítězi posledních čtyř ročníků a zároveň vedoucímu mužstvu průběžného pořadí série Euro Hockey Tour.

Ze čtyř letošních vystoupení na Euro Hockey Tour Rusové ztratili pouze 1 bod. S Finy ve čtvrtek sice prohráli úvodní třetinu, ale posléze dominovali a zvítězili 4:1. "Rusové jsou silní, určitě jsme předpokládali, že vyhrajou. Já se však moc nezabývám ostatními výsledky, mě zajímá vždy náš soupeř. Tím je Rusko, na které se připravíme a budeme chtít odehrát dobrý zápas," řekl Růžička. Jeho svěřenci ve čtvrtek v Malmö deklasovali domácí tým Švédska 6:2.

Při dnešní výhře za tři body a švédském zisku alespoň jednoho bodu z následného utkání s Finy by Češi definitivně ukončili dlouhé čekání od roku 2002 na turnajový primát. V brance dostane opět možnost Kopřiva, nováček Salák bude chytat v neděli proti Finům, které zná ze svého působení v TPS Turku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články