Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Plzeň získala s předstihem Prezidentský pohár, Olomouc a Pardubice si zajistily play-off

Týmem, který letos do své vitríny postaví Prezidentský pohár pro vítěze základní hrací části, se už po 50. kole stali hokejisté Plzně. Indiáni si zisk trofeje zajistili výhrou 5:4 po nájezdech v Brně a zároveň jim pomohla také porážka 2:4 druhého Hradce na půdě Vítkovic. Velká radost panuje také v Olomouci a v Pardubicích. Oba týmy si zajistily jistotu play-off. K tomu se přiblížila i Sparta po triumfu nad Zlínem

Radost hokejistů Plzně
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Brno - Plzeň 4:5 SN

Vládcem letošní základní části, který si domů odveze Prezidentský pohár, se s předstihem stali hokejisté Plzně. Indiánům trofej zajistila výhra 5:4 po samostatných nájezdech na ledě Brna a také prohra Hradce Králové ve Vítkovicích. Rozhodující nájezd proměnil Ondřej Kratěna.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/370525-plzen-prestrelku-v-brne-rozhodla-v-najezdech-a-ma-prezidentsky-pohar/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Plzeň

Sparta Praha - Zlín 3:2

Po sérii pěti porážek zabrali ve správnou chvíli. Hokejisté Sparty na domácím ledě v dramatickém střetnutí, během kterého ztratili dvojnásobné vedení, zdolali Zlín 3:2 a i díky výsledům ostatních zápasů se přiblížili jistotě vyřazovací části. Berani si naopak situaci zkomplikovali a jsou v současnosti devátí právě před Pražany.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/370506-serie-porazek-ukoncena-sparta-doma-zdolala-zlin-a-udelala-velky-krok-k-play-off/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Zlín

Vítkovice - Hradec Králové 4:2

Teoretická naděje hokejistů Hradce Králové na zisk Prezidentského poháru vyhasla. Východočeši narazili po čtyřech výhrách v řadě na ledě Vítkovic, kde padli 2:4, a vedoucí Plzeň už ve zbylých dvou kolech nemají šanci dohnat. Za domácí se prosadil i šestnáctiletý talent Jaromír Pytlík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/370513-rozjety-hradec-narazil-ve-vitkovicich-domaci-vyhrou-zajistili-plzni-prezidentsky-pohar/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové

TABULKA EXTRALIGY PO 50. KOLE ZDE (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Mladá Boleslav - Olomouc 3:4 PP

Před třetí třetinou prohrávat o tři branky? Pro hokejisty Olomouce žádný problém, tedy alespoň v duelu na ledě Mladé Boleslavi. Hanáci velkou stíhací jízdou v základní hrací době vyrovnali na 3:3 a v prodloužení o jejich triumfu 4:3 rozhodl Petr Strapáč. Hosté si díky tomu zajistili účast v play-off. Naopak Boleslavským se předkolo vzdálilo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/370514-velka-stihaci-jizda-se-sladkou-teckou-olomouc-otocila-duel-v-boleslavi-a-ma-jiste-play-off/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Pardubice - Litvínov 2:1

Že si zahrají v play-off už ví jistě, hokejisté Pardubic však mají také šanci na přímý postup do čtvrtfinále. Východočeši vyhráli doma nad posledním Litvínovem 2:1 a posunuli se na šestou příčku. Vítěznou branku trefil v závěrečné části Rostislav Marosz.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/370522-pardubice-maji-jiste-play-off-vyhra-nad-litvinovem-je-navic-priblizila-i-ctvrtfinale/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Litvínov

Chomutov - Třinec 3:2 PP

Kdyby získali o bod více, byli by ještě veselejší. I tak ale hokejisté Chomutova mohou z duelu s Třincem jít spokojeni. Domácí přišli o výhru v základní hrací době sedm sekund před závěrečnou sirénou, důležitý triumf 3:2 v boji o postup do play-off jim přesto v prodloužení nakonec zajistil Vladimír Růžička mladší.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/370516-chomutov-zlomil-trinec-v-prodlouzeni-a-drzi-se-v-boji-o-vyrazovaci-cast/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Třinec

Liberec - Jihlava 2:1

Po pondělní dohrávce 11. kola na sebe v předehrávce 50. kola opět narazili hokejisté Liberce a Jihlavy. A znovu se z vítězství, tentokrát 2:1, radovali Bílí Tygři. Domácí tým proto přeskočil v tabulce šestý Zlín a před středečními zápasy se vměstnal na jeho místo, zaručující přímý postup do čtvrtfinále play-off. Minimálně předkolo vyřazovací fáze má po skalpu Dukly jisté už nyní.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370469-liberec-zdolal-jihlavu-i-podruhe-zasluhou-sevce-je-v-elitni-sestici/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Jihlava
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články