Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Kometa prodloužila vítěznou sérii, Zlín udolal Vítkovice, Chomutov padl na Hané

Osm zápasů za sebou vyhráli hokejisté brněnské Komety, kteří ve 40. kole extraligy zvítězili v Třinci 5:2. Zápas rozhodli třemi góly během dvou minut v úvodu druhé části hry, z nich dva dali ve vlastním oslabení. Předposlední Litvínov se snažil proti lídrovi soutěže zastavit černou sérii, ale šesté porážce za sebou nakonec neunikl. Olomouc zastavila rozjetý Chomutov. Vítkovice sesadil Zlín z druhé příčky, ta nyní patří Hradci Králové, který si poradil s Libercem. 

Třinec - Brno, radost vítězů z Brna
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Brno 2:5

Když Brňané v úvodu druhé třetiny třemi góly, z toho dvěma ve vlastním oslabení, během necelých dvou minut zvýšili už na 4:0, zdálo se, že jejich cesta za osmou výhrou v řadě se změnila v dálnici. Jenže Třinec, který se vezl už čtyři zápasy na vítězné vlně, se nechtěl dát. Snížil na 2:4, ale pátý gól Komety v závěru defintivně rozhodl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367276-brnenskou-kometu-nazastavil-ani-trinec-vyhrala-osmy-zapas-za-sebou/)

Litvínov - Plzeň 4:5

Hokejisté Litvínova začali náramně – už v desáté vteřině dal gól Lukeš a snaha zastavit sérii pěti porážek začala vypadat reálně. Jenže lídr extraligy, který jasně vládne tabulce, i když v posledních zápasech rozhodně nebyl neporazitelný, se rychle oklepal a brzy převzal vedení. Domácí ale bojovali, nového kouče Jiřího Šlégra potěšili, když vyrovnali na 4:4. Poslední slovo měl ale favorit.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Plzeň

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367277-litvinov-drel-ale-plzenskeho-lidra-souteze-nepretlacil/)

Olomouc - Chomutov 5:3

Hokejisté Olomouce si spravili náladu. Druhá výhra z posledních šesti zápasů se počítá. Přitom Chomutov přijel na Hanou velmi dobře naladěný, protože mu to v poslední době hraje náramně. Tentokrát ale narazil. Stihl sice vyrovnat na 3:3, ale pak Knotek dvěma góly završil hattrick.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367280-knotek-tremi-trefami-sestrelil-chomutov-a-olomouc-slavi/)

Mladá Boleslav - Jihlava 3:2 nn

Boj o zlaté body se rozhodoval až v samostatných nájezdech. V nich byli úspěšnější domácí Orsava a Žejdl, zatímco za hosty se trefil jen Žalčík. Mladá Boleslav se trápí, vyhrála druhé utkání z posledních sedmi a je namočena do skupiny, kterou na chvostu tabulky může čekat boj o udržení. Ten už si hodně pravděpodobně zahraje poslední Jihlava, která z Boleslavi veze jen bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Jihlava

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367278-jihlava-v-boleslavi-bojovala-ale-v-najezdech-byli-lepsi-domaci/)

Sparta - Pardubice 2:4

Hokejisté Pardubic vezou z Prahy všechny body. Je vidět, že jsou v poslední době v lepší pohodě než Sparta. Ta se stále nemůže najít a v nedělním zápase jen jednou dokázala vyrovnat na 1:1, pak už jenom dotahovala náskok soupeře a zůstává na desátém místě v tabulce. Prohrála už třetí zápas na svém ledě za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367281-domaci-bodovy-vyprodej-sparty-prodlouzily-pardubice-na-tri-zapasy/)

Hradec Králové - Liberec 3:1

Hráči Hradce Králové potvrdili roli favorita, i když v poslední době své soupeře nijak neválcovali a do neděle vyhráli jen dva z posledních pěti utkání. Liberec je na tom ale na spodku tabulky ještě hůř. A ani v neděli si nepolepšil, když domácí utkání rozhodli dvěma góly v poslední části hry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Liberec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367279-hradec-kralove-dorazil-liberec-dvema-zasahy-v-posledni-tretine/)

Zlín - Víktovice 2:1

Urputný, vyrovnaný zápas, v němž nebylo moc gólů, rozhodl David Šťastný, který se nečekanou střelou krásně trefil do vítkovické branky a po dvou porážkách ve vzájemných zápasech spravil Zlínu náladu. Vítkovice tak po devíti výhrách v sedmém zápase dál pravidelně střídají porážky s vítězství. Zlín zase po třech domácích porážkách může slavit výhru 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Vítkovice

Hlavní zprávy