Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeňská série pokračuje, tu zlínskou ukončily rázně Vítkovice - pěti góly

Plzeňští hokejisté bodovali i v desátém zápase za sebou - poosmé naplno. Odnesl to předposlední Litvínov, k němuž se tak přiblížila na dva body poslední Jihlava, která doma porazila Mladou Boleslav. Ve Vítkovicích chtěl prodloužit vítěznou sérii na čtyři zápasy rozjetý Zlín, ale domácí celek byl zásadně proti a nadělil mu pět gólů. Sparta veze body tradičně z Pardubic, kde vyhrála šest posledních zápasů. Liberec měl s Hradcem rychle namířeno k výhře, ale urval ji až v nájezdech.

Miroslav Indrák se raduje z branky
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

Plzeň – Litvínov 5:1

Vedoucí tým narazil na předposlední. K tomu všechny letošní vzájemné zápasy vyhrál domácí celek. A to se nezměnilo ani v Plzni. Lídr extraligy vedl od páté minuty, ale v desáté litvínovský Vandas vyrovnal. Jenže pak už se prosazovali jen plzeňští hráči, kteří bodovali v desátém zápase za sebou. V plzeňském dresu se blýskl brankou a dvěma asistencemi útočník Miroslav Indrák

Reportáž, sestřih a ohlasy utkání

Liberec – Hradec Králové 5:4 po s.n.

Hokejisté Liberce si po dvou porážkách za sebou chtěli spravit náladu a začali skvěle. V šesté minutě vedli už 3:0 a v šestnácté 4:1. Jenže Hradec Králové je těžký soupeř, který z posledních osmi nevyhrál jen jediný a ani tady se nedal. Za stavu 4:4 padl až v samostatných nájezdech, v nichž dal vítězný gól ve čtvrté sérii Redenbach. Liberec na svém ledě porazil Hradec podeváté za sebou.

Reportáž, sestřih a ohlasy utkání

Jihlava – Mladá Boleslav 3:0

Pro Jihlavu je každý bod zlatý, a teď přibyly hned tři. Tým se slavnou minulostí se zatím marně snaží dostat z posledního místa v extralize, ale v minulém kole přerušil sérii čtyř porážek výhrou v nastaveném čase s Olomoucí a nyní využil toho, že se Mladá Boleslav v poslední době spíš hledá a uštědřila jí další porážku. Ta je pro středočeský celek už třetí ze čtyř posledních zápasů.

Reportáž, sestřih a ohlasy utkání

Vítkovice – Zlín 5:0

Jasný průběh měl duel mezi Vítkovicemi a Zlínem. Ostravané Berany výrazně přestříleli a uštědřili jim debakl 5:0. Vítkovice po třech letech porazily svého soupeře v normální hrací době a dvě branky si přitom připsal Jakub Lev a brankář Patrik Bartošák udržel poprvé v sezoně čisté konto. Ostravané si tak upevnili místo mezi nejlepší šestkou, na kterou naopak ztratil kontakt Zlín.

Reportáž, sestřih a ohlasy utkání

Pardubice – Sparta 1:4

Utkali se sousedé v tabulce s hodně podobnými posledními výsledky a ten úplně poslední potěšil víc hosty z Prahy. Ti rozhodli zápas třemi góly v poslední části hry. Poskočili tak hned na sedmé místo v extraligové tabulce, zatímco Pardubicím teď patří desátá příčka. Sparta tak vyhrála na ledě Dynama pošesté za sebou. Dva body za gól a asistenci si připsal kapitán vítězů Jaroslav Hlinka.

Reportáž, sestřih a ohlasy utkání

(//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)Tabulku najdete ZDE (//sport/hokej/365076-sparta-v-posledni-tretine-strhla-vitezstvi-na-svou-stranu/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články