Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Plzeň znovu zvýšila náskok, Kýhosovi boleslavská premiéra vyšla

Ani jeden tým z vedoucího kvarteta hokejové extraligy nebodoval ve 23. kole naplno. Plzeň proti Vítkovicím celý zápas ztrácela, nakonec ale dokázala zvítězit v nájezdech a vede už o pět bodů před Hradcem Králové. Ten poskočil na druhou pozici po výhře v prodloužení nad trápícím se Chomutovem. Oslabený Třinec neuspěl na ledě Sparty a Kometa potřetí za sebou prohrála, tentokrát 3:4 v Liberci. Úspěšnou premiéru na lavičce Mladé Boleslavi má za sebou Vladimír Kýhos, jeho svěřenci vezou ze Zlína vysoké vítězství 6:1.

Milan Gulaš se raduje z branky
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Liberec - Brno 4:3

Hokejisté Komety Brno dokázali prolomit proti Liberci střelecké trápení posledních zápasů, na body ale pod Ještědem nedosáhli. Bílí Tygři sice ve třetí třetině ztratili dvoubrankové vedení, nakonec však dokázali zvítězit těsně 4:3. Vítěznou branku zaznamenal v 55. minutě Marek Kvapil, který ještě na jaře hrál právě za Kometu. Brno po reprezentační přestávce získalo ze tří utkání jediný bod.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364432-zive-liberec-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Brno

Plzeň - Vítkovice 4:3SN

Pouhých 16 sekund chybělo k tomu, aby si hokejisté Vítkovic odvezli cenné vítězství z ledu vedoucí Plzně. Indiáni ale zásluhou Indráka dokázali vyrovnat a nakonec získali dva body za výhru v nájezdech, o které rozhodl v šesté sérii Gulaš. Plzeň vyhrála pošesté za sebou, Vítkovice venku neuspěly po šňůře pěti výher.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364429-plzen-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice

Sparta - Třinec 2:1

Po více než měsíci se dočkali tříbodového zisku hokejisté Sparty, když udolali oslabený Třinec 2:1. Před rekordní návštěvou sezony 12 071 diváků poslal Pražany do vedení Tomáš Pavelka, Lukáš Kovář vyrovnal, ale pak rozhodl na konci 39. minuty Miroslav Forman. Sparta vyhrála podruhé za sebou a bodovala i v pátém utkání pod trenérem Výborným.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364426-sparta-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Třinec

Hradec Králové - Chomutov 3:2 PP

Čtvrté vítězství za sebou posunulo hokejisty Hradce Králové na druhé místo extraligové tabulky. Východočeši sice proti Chomutovu ztratili dvoubrankové vedení, nakonec ale mohli zásluhou Köhlera slavit výhru 3:2 v prodloužení. Piráti ukořistili teprve druhý bod z posledních pěti zápasů a propadli se až na devátou příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364430-hradec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Chomutov

Zlín - Mladá Boleslav 1:6

Poprvé v jiném než domácím dresu se na Stadionu Luďka Čajky představil Petr Holík. Exzlínský útočník přispěl jednou brankou a třemi asistencemi k jasnému vítězství Mladé Boleslavi 6:1. Berani prohráli počtvrté za sebou a vypadli z elitní desítky, naopak Středočeši prožili úspěšnou premiéru pod novým trenérem Vladimírem Kýhosem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364428-zlin-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

Litvínov - Jihlava 3:0

Potřetí za sebou naplno bodoval Litvínov, Chemici přehráli doma poslední Jihlavu 3:0 a vzdálili se jí na rozdíl pěti bodů. O branky se postarali Richard Nejezchleb, Karel Kubát a Tomáš Matoušek, čtvrté čisté konto v sezoně vychytal domácí brankář Michael Petrásek. Dukla prohrála čtvrtý z posledních pěti duelů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364427-litvinov-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Jihlava
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články