Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kometa je zpátky v čele, plzeňská šňůra skončila v Olomouci

Vyrovnanému čelu extraligové tabulky znovu kraluje mistrovská Kometa. Brňané zvítězili na ledě Mladé Boleslavi 2:0 a vedou o skóre před Třincem, který si poradil s Jihlavou. Plzeň utrpěla pětibrankový výprask v Olomouci a klesla na třetí příčku. Indiáni přišli o třináctizápasovou bodovou sérii a ztrácí na vedoucí duo dva body stejně jako Hradec Králové, ten doma podlehl v nájezdech Litvínovu. Chomutov ukončil šňůru šesti porážek proti Pardubicím, rozhodla branka kapitána Michala Vondrky z 59. minuty. Zlín ještě v 58. minutě prohrával s Libercem 0:2, nakonec ale slaví výhru v prodloužení.

Radost hokejistů Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

TABULKA HOKEJOVÉ EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

TŘINEC - JIHLAVA 3:0

Hokejisté Třince uspěli v domácím prostředí proti Jihlavě a po výhře 3:0 si připsali šestý úspěch z posledních sedmi utkání. Brankář Hrubec navíc nedostal ani ve druhém vzájemném měření sil branku. Jihlava i po osmém zápase dál čeká na první vítězství na ledě soupeře.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362977-jihlava-proti-trinci-znovu-neskorovala-a-dal-ceka-na-venkovni-vyhru)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Jihlava

MLADÁ BOLESLAV - KOMETA BRNO 0:2

Kometa Brno se po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi vrátila po 16. kole do čela extraligové tabulky. Brňané ukončili sérii tří porážek zásluhou branky Hynka Zohorny v oslabení, vítězství Komety pečetil do prázdné branky Dočekal. Gólman Karel Vejmelka vychytal při svém třetím startu v sezoně podruhé čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362976-kometa-zvitezila-v-mlade-boleslavi-2-0-a-vratila-se-do-cela-tabulky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

HRADEC KRÁLOVÉ - LITVÍNOV 4:5 SN

Ani náskok 3:0 nestačil Hradci Králové, aby udržel svou úspěšnou sérii, při níž neztratil sedmkrát za sebou jediný bod. Na velký obrat Litvínova sice dokázal reagovat Koukal, Východočeši ale nakonec prohráli doma s Litvínovem 4:5 po nájezdech. Chemici zůstávají poslední, po černé sérii devíti porážek ale počtvrté za sebou bodovali, navíc vůbec poprvé venku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362972-hradec-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

OLOMOUC - PLZEŇ 5:0

Třináctizápasová bodová série Plzně skončila v Olomouci. Kohouti zejména zásluhou bezchybného brankáře Branislava Konráda a dvou branek Davida Škůrka porazili Západočechy 5:0 a připravili je o vedení v tabulce. Zároveň alespoň trochu odčinili debakl 0:10 z prvního vzájemného měření sil na ledě Indiánů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362973-olomouc-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

ZLÍN - LIBEREC 3:2 PP

Ještě dvě a půl minuty před koncem prohrával Zlín s Libercem 0:2, přesto Berani slaví vítězství. Domácí zásluhou Robertse Bukartse a obránce Ralfse Freibergse dokázali při hře bez brankáře vyrovnat a v prodloužení po přihrávce lotyšského beka rozhodl Antonín Honejsek. Bílí Tygři prohráli venku osmý z devíti zápasů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362971-zlin-zasluhou-lotysske-legie-otocil-zapas-s-libercem)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

CHOMUTOV - PARDUBICE 3:2

Série šesti porážek je u konce, Chomutov poprvé od 1. října mohl oslavit tříbodový zisk. Piráti porazili doma Pardubice 3:2 zejména zásluhou Michala Vondrky, který skóroval dvakrát včerně vítězného zásahu v čase 59:06.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362974-vondrka-dvema-goly-pomohl-chomutovu-ukoncit-serii-porazek)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Pardubice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články