Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Švédsko

Z pěti zápasů se čtyřikrát prodlužovalo, vedoucí kvarteto dělí pouze bod

Vzájemné souboje aktuálně nejlepších čtyř týmů extraligy ještě více vyrovnaly pořadí na čele tabulky. Vedení udržela Plzeň, ačkoliv v Třinci prohrála v prodloužení, Oceláři ale za ní zaostávají pouze o bod, stejně jako Kometa a Hradec Králové, jejichž duel skončil těsným vítězstvím Východočechů 2:1. V pátečním programu šlo o jedinou výhru po šedesáti minutách. V nájezdech zvítězila Mladá Boleslav v Chomutově a Liberec v Litvínově, utkání mezi Pardubicemi a Zlínem rozhodl v první minutě prodloužení domácí Treille.

Utkání Třinec - Plzeň
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

TŘINEC - PLZEŇ 3:2PP

Dvakrát Plzeň v taháku 15. kola v Třinci vedla, nakonec ale ze Slezska veze pouze bod. O vítězství Ocelářů 3:2 rozhodl v 5. minutě prodloužení v přesilovce Tomáš Marcinko. Indiáni bodovali potřinácté za sebou, naposledy vyšli naprázdno ve 2. kole právě v Třinci. Svým patnáctým gólem v patnáctém utkání sezony se na tom podílel Dominik Kubalík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362866-trinec-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

BRNO - HRADEC KRÁLOVÉ 1:2

Třetí porážku za sebou utrpěli hokejisté Brna. Kometa v domácím prostředí podlehla Hradci Králové 1:2 a její přemožitel se na ní v tabulce bodově dotáhl. Východočeši naplno bodovali posedmé v řadě, asistencí a vítězným gólem k tomu přispěl kapitán Jaroslav Bednář.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362868-brno-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Hradec Králové

LITVÍNOV - LIBEREC 2:3 SN

Až na osmý pokus se Liberec dočkal prvních venkovních bodů v letošní sezoně. Bílí Tygři dokázali zvítězit 3:2 na nájezdy na ledě posledního Litvínova, ačkoliv v zápase dvakrát prohrávali. V rozstřelu ale byli úspěšní třikrát ze čtyř pokusů, zatímco Chemici ve své jindy oblíbené disciplíně vyšli naprázdno.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362811-litvinov-chce-proti-liberci-potvrdit-vzrust-formy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Liberec

CHOMUTOV - MLADÁ BOLESLAV 2:3 SN

Pirátská posádka v Chomutově prochází hubeným obdobím. Severočeši prohráli už šestý zápas za sebou, když podlehli Mladá Boleslavi 2:3 v nájezdech. V domácím prostředí navíc pětkrát za sebou nezvítězili a mají nejhorší bilanci na vlastním ledě v extralize. O výhře Mladé Boleslavi rozhodl jediný úspěšný exekutor Petr Holík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362867-chomutov-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Mladá Boleslav

PARDUBICE - ZLÍN 4:3 PP

Zlín dokázal během šesti minut na pomezí první a druhé třetině otočit skóre z 0:2 na 3:2, přesto ale Berani v Pardubicích získali pouze bod. Ve třetí třetině za Východočechy vyrovnal Rhett Holland a hned v první minutě prodloužení vystřelil pro Dynamo bonusový bod v přesilovce Sacha Treille.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/362869-pardubice-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články