Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Oslavenec Konrád: Ještě bychom potřebovali začít dělat body doma

Olomoucký brankář Branislav Konrád oslavil třicáté narozeniny vítězstvím na vítkovickém ledě v předehrávce 15. kola extraligy. Slovenský gólman na něm měl lví podíl, protože v samostatných nájezdech z osmi ran propustil za záda jedinou střelu. "Je to super, že mi ty nájezdy takhle vyšly. Když už body neděláme moc doma, dva si vezeme aspoň z Ostravy," radoval se bývalý slovenský reprezentant.

Branislav Konrád
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Olomouc i přes výhru na nájezdy čeká stejně jako Vítkovice sedm kol na vítězství v normálním čase. Ale po první třetině nenasvědčovalo nic tomu, že by Kohouti v Ostravě mohli zabodovat: prohrávali 0:1 na góly a 2:17 na střely na bránu. Jen díky Konrádovi na tom nebyli hůř.

"Doma máme dvacet střel na bránu za celý zápas, tady jsem to měl za první třetinu. Ale aspoň jsem se do toho dostal. Byly tam šance, nájezdy, nějaká tyčka, ale pomohlo mi i štěstí. Dostal jsem se do toho a urvali jsme důležité dva body," řekl Konrád.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Výhrou na penalty si osladil kulatiny. "Většinou je to tak, že když mám narozeniny, vyhraju i zápas. Dneska to tak v první třetině ale opravdu nevypadalo. Ale pak nám to tam super napadalo. Škoda, že jsme dostali rychlý gól, ale udrželi jsme to aspoň na ty nájezdy. Když už tak těžko sbíráme body, aspoň takhle na nájezdy jsme dva bodíky sebrali," řekl Konrád.

Olomouc počtvrté v řadě venku vyhrála. Od debaklu 0:10 v Plzni na Hanou přivezla tři výhry z nastaveného času a jednu plnohodnotnou. "Ještě bychom potřebovali začít dělat body doma. Ale jsem rád, že jsme se po tom nepodařeném úvodu sezony aspoň takhle zvedli," řekl Konrád.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články