Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Jágr se věnoval mladým hokejistům, na trénování ale ještě nepomýšlí

Kladno - Hokejové kluby z Kladna, Slaného a Kralup zakládají společné sportovní centrum mládeže. A přestože stále řeší svou budoucnost v NHL, tak u toho nemohl chybět ani kladenský patriot Jaromír Jágr.

Je nám líto, video expirovalo.
Jágr: Dřív stát sport podporoval, i proto byla naše generace úspěšná

Sportovní centra mají za cíl pomáhat v rozvoji talentovaných dětí, aby to jednou mohly dotáhnout třeba tak daleko jako jejich vzor. "Já jsem ještě produkt doby, kdy byl sport státem hodně podporovaný a spoustu věcí jsme měli zadarmo. A i kvůli tomu si myslím, že ta naše generace se dostala tak daleko," domnívá si Jágr.

Období po skončení hokejové kariéry se Jágrovi blíží víc a víc. Jestli by jednou chtěl trénovat děti, tak jako jeho spolužák Martin Procházka, to zatím nejslavnější český hokejista rozmyšlené nemá. "Pojďme postupně, nebudem skákat z jedničky na pětku, zatím bych zůstal u toho hokeje," říká Jágr.

Kde bude Jágrova kariéra pokračovat, ale stále není známé. Jisté je jen jedno, prioritou zůstává NHL. "Prostě je spousta možností a dennodenně se všechno mění. Uvidíme," uzavírá Jágr.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články