Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Řepík nakonec do Fribourgu nepůjde. Zrušil dohodu a míří do Slovanu

Bratislava – Reprezentační hokejový útočník Michal Řepík nakonec nebude hrát švýcarskou ligu za Fribourg, ale KHL ve Slovanu Bratislava. S účastníkem Kontinentální ligy se dohodl na roční smlouvě. V týmu kouče Miloše Říhy bude další českou posilou po Jakubu Štěpánkovi, Lukáši Kašparovi a Janu Buchtelem.

Michal Řepík
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Osmadvacetiletý Řepík na jaře skončil ve Spartě a uzavřel dohodu ve Fribourgu, kde se těšil na spolupráci s Romanem Červenkou a Michalem Birnerem. Jenže švýcarský klub nyní musel narychlo angažovat nového brankáře a sáhl po zahraniční variantě Kanaďanovi Barrym Brustovi ze Slovanu.

"V tom případě by měl Fribourg pět cizinců, jeden z nich by se do zápasů nedostal. Michala Řepíka nikdo z Fribourgu nevyhazoval, ale současný stav nebyl optimální. Navíc se o jeho služby už dřív zajímaly některé týmy KHL, jednání probíhala mj. také se Slovanem," řekl Řepíkův agent Vladimír Vůjtek.

Řepík, útočník s 72 starty za Floridu v NHL a mistr extraligy s Libercem, začal minulou sezonu v Čeljabinsku, jenže si hned poranil rameno. Po operaci a vyléčení žloutenky se vrátil do Sparty. V minulosti hrál také za Lva Praha či Lahti. S reprezentací startoval na posledních dvou mistrovstvích světa.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články