Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sledge hokejisté Zlína jako první ovládli mistrovský titul potřetí v řadě

Zlín - Sledge hokejisté Zlína zvítězili ve druhém utkání finálové série proti Pardubicím 3:2 po samostatných nájezdech a po úvodní výhře ovládli finálovou sérii 2:0 na zápasy. Stali se tak prvním mužstvem, který získal mistrovský titul nejvyšší domácí soutěže potřetí za sebou. Vítěznou branku zařídil Martin Joppa. Zlín tak slaví celkově už počtvrté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sledge hokejisté Zlína oslavili mistrovský hattrick

Zlín přehrál v prvním zápase Pardubice 3:1 a zisk mistrovského titulu potvrdil v domácí odvetě. Moravané sice soupeře přestříleli 25:8, ale Východočeši drželi po dvou třetinách nadějný výsledek 1:0 v jejich prospěch.

Střelecká převaha Zlína se projevila v průběhu třetí třetiny, kdy se v rozmezí dvou minut dvakrát prosadil Hábl a zasloužil se o průběžný obrat v utkání. Pardubice ale zachránil Kubeš, který poslal těsný zápas do prodloužení.

V něm se nerozhodlo, a tak vítěze musely určit až nájezdy. Jediným úspěšným střelcem byl domácí Joppa, a protože zlínský gólman Molek vychytal všechny tři pardubické střelce, zůstal titul ve Zlíně. Zlínský klub se stal prvním celkem, který triumfoval třikrát v řadě. Moravané tak slaví už čtvrtý titul v historii.

Druhý zápas finálové série ve sledge hokeji:

Zlín - Pardubice 3:2 sn (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 38. Z. Hábl (Joppa), 39. Z. Hábl (Palát, Šafránek), rozh. náj. Joppa – 4. Kvoch, 43. P. Kubeš. Vyloučení: 0:1, bez využití. Střely na branku: 25:8 (8:3, 8:2, 7:1 - 2:2). Konečný stav série: 2:0.

Zdroj
ČT sport, sledgehokejzlin.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články