Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Večer v Záhřebu, ráno už v Brně. Nechtěl jsem tak brzy končit, řekl Krejčík

Brno – Odpočinek po zápase? Žádné takové. Jakub Krejčík zažil v posledních hodinách pořádně hektické chvíle. V úterý večer ještě hrál za Medveščak Záhřeb duel Kontinentální ligy, po jeho konci se rychle sbalil, rozloučil se a vyrazil do Brna, kde už se ráno hlásil na tréninku. Pětadvacetiletý obránce přiznal, že toho moc nenaspal, ale kvůli extralize chtěl být co nejdříve v akci.

Jakub Krejčík
zdroj: ČTK autor: Doležal Michal

"Chtěl jsem jít co nejdříve na led. Zápasy v extralize se rychle blíží. Osmdesát procent cesty z Chorvatska strávila za volantem přítelkyně. Spal jsem ale jen dvě hodiny," řekl Krejčík po prvním tréninku.

K příchodu do Brna se pětadvacetiletý obránce rozhodl poté, co se vyjasnil brzký konec sezony v Záhřebu. "Vzhledem k výsledkům nám zbývalo už jen odehrát čtyři zápasy. Nechtěl jsem tak brzy končit," poznamenal Krejčík, který proto začal řešit se svým agentem další angažmá.

O jeho služby projevily zájem i jeden švédský a jeden finský klub. V obou zemích je uzávěrka přestupů až 15. února.

Je nám líto, video expirovalo.
Do extraligy se vrací Krejčík, ze Záhřebu přichází Smejkal

"Nechtěl jsem z tohoto pohledu riskovat a situaci si komplikovat. Proto jsem dal přednost Kometě, jejíž nabídka byla nejlepší. Věřím, že to bylo dobré rozhodnutí. Kometa má silný tým a může dojít daleko," prohlásil Krejčík.

V obraně by měl hrát s bývalým spoluhráčem z reprezentace a rovněž ze Lva Praha Ondřejem Němcem. Od něj také získával poznatky o Kometě. "Říkal mi samá pozitiva," dodal.

Od přijetí brněnské nabídky jej neodradily ani poslední špatné výsledky týmu. "Vnímal jsem, že má nyní Kometa horší období. Vím také, že se zranilo několik klíčových opor. To se také projeví na týmu. Myslím si, že zlepšení je o pár zápasech a opět můžeme začít vyhrávat. Jak tomu bylo na začátku sezony. Budu se snažit odvést co nejlepší výkony," řekl Krejčík, který by uvítal po více než roční pauze i pozvánku do reprezentace.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články