Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Liberec znovu zvýšil náskok, Třinec ukončil sérii porážek

Praha - Hokejisté Liberce vedou po 41. kole hokejovou extraligu už o osm bodů. Bílí Tygři přitom byli blízko velké blamáži, když doma s posledními Karlovými Vary prohrávali 0:2, ve třetí třetině se jim ale povedlo výsledek otočit. Druhý Třinec naopak znovu ztratil poté, co porazil Plzeň až v prodloužení, Oceláři ale alespoň ukončili čtyřzápasovou sérii bez vítězství. Už na devátou pozici se posunul Zlín po výhře nad Litvínovem 3:1, Olomouc přišla o vítěznou šňůru v domácím duelu s Mladou Boleslaví a na 12. místě ztrácí na svého přemožitele už pět bodů.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Blízko velké senzaci byli hokejisté Karlových Varů, kteří ještě ve 49. minutě vedli na ledě Liberce 2:0. Úřadující mistr ale pak v souboji prvního s posledním zabral a zejména zásluhou dvou branek Jelínka otočil skóre na 3:2. Bílí Tygři zvýšili svůj náskok na druhý Třinec už na osm bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347496-liberec-odvratil-proti-varum-blamaz-a-vede-uz-o-osm-bodu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Karlovy Vary

Přestože Třinec vedl po první třetině nad Plzní 2:0, tři body v domácím prostředí nakonec nezískal. Hosté zásluhou Kratěny a Indráka dokázali vyrovnat a vítězství Ocelářům přisoudil až na začátku prodloužení gól Irgla. Domácí alespoň ukončili sérii čtyř porážek, Plzeň získala ze tří posledních duelů pouze dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347492-trinec-ztratil-dvoubrankovy-naskok-a-plzen-udolal-az-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

I čtvrtý vzájemný zápas Sparty s Pardubicemi skončil vítězstvím Pražanů. Sparta zejména zásluhou dvou branek útočníka Lukáše Cingela zvítězila 3:2. Východočeši se prosadili až za stavu 0:3 a nadále čekají na první tříbodový zisk v roce 2017. V normální hrací době neuspěli již osmkrát za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347491-sparta-zasluhou-cingela-porazila-pardubice-i-poctvrte-v-sezone/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Šestou výhru z posledních sedmi zápasů si připsal Chomutov, když přehrál Vítkovice 5:3. Severočeši se tak přiblížili šesté příčce, zaručující přímý postup do play-off, na jediný bod. Piráti vedli ve 22. minutě už 3:0, hosté dokázali výsledek zkorigovat až v závěrečné třetině a venku prohráli potřetí za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347493-chomutov-prestrilel-vitkovice-5-3-a-utoci-na-prvni-sestku/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Vítkovice

Přímý souboj o 11. místo vyzněl pro hráče Mladé Boleslavi, kteří vyhráli na ledě Olomouce 4:2, když v závěrečné třetině otočili nepříznivý stav 1:2. Dvěma góly se postaral o obrat útočník Tomáš Hyka. Středočeši venku vyhráli třetí z posledních čtyř zápasů a přiblížili se na rozdíl bodu desáté Plzni. Olomouc vyšla naprázdno po předchozích třech výhrách.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347509-mlada-boleslav-v-dulezitem-zapase-vyhrala-v-olomouci-4-2/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Hokejisté Brna ukončili sérii tří porážek za sebou, když vyhráli v Hradci Králové 4:3 v prodloužení. O vítězství Komety rozhodl v čase 63:15 z trestného střílení Marcel Haščák. Hattrickem se v dresu Brňanů zaskvěl Hynek Zohorna. Hradec prohrál před vlastním publikem poprvé od 15. listopadu a od té doby nastřádal doma osm tříbodových výher.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347503-zohorna-hattrickem-prispel-k-vyhre-komety-v-hradci-kralove/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Brno

Čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů si připsal Zlín a po vítězství 3:1 nad Litvínovem se posunul na devátou příčku. V 54. minutě vstřelil vítěznou branku Petr Holík a 75 vteřin před koncem dovršil výsledek David Šťastný. Litvínov čeká na výhru ve Zlíně na den přesně sedm let.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/347488-o-desitku-bojujici-zlin-zvitezil-nad-litvinovem-3-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články