Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Florida uctí Jágrův milník 6. ledna v zápase s Nashvillem

Florida - Až budou hokejisté Floridy hostit 6. ledna Nashville, bude celý večer pojat jako pocta Jaromíru Jágrovi. Klub v hale BB&T Center chystá pro hvězdného českého útočníka oslavu jeho postupu na druhé místo v historickém pořadí produktivity v NHL. "Večer Jaromíra Jágra" bude tematicky zaměřen na osobnost aktuálně nejstaršího hráče soutěže a jeho milník.

Jaromír Jágr
zdroj: Twitter autor: @NHL

Ceny vstupenek tak budou například inspirovány čísly 1888, jež představuje počet kanadských bodů, který z Jágra udělal druhého nejproduktivnějšího hráče za nepřekonatelným Waynem Gretzkým, a 68, které hokejová superstar nosí na dresu. Třeba místa za brankami vyjdou na 18,88 dolaru (zhruba 488 korun), po stranách kluziště na 68 dolarů (1760 korun). Prvních 10 tisíc fanoušků obdrží památeční tričko.

"Florida Panthers jsou nesmírně pyšní na Jaromíra, že se stal druhým nejproduktivnějším hráčem všech dob. Jeho profesionální přístup, pracovitost a vášeň pro tento sport nemají obdoby," řekl klubový prezident pro hokejové operace Dale Tallon. "Pro naše fanoušky to bude vzrušující akce, společně oslavíme Jaromíra a jeho přínos hokeji," doplnil výkonný ředitel Panthers Peter Luukko.

Čtyřiačtyřicetiletý Jágr si připsal 1888. bod v kariéře ve čtvrtečním utkání s Bostonem (1:3) a osamostatnil se na druhém místě historického bodování NHL před Markem Messierem. Po pátečním utkání s Detroitem (3:4 po nájezdech) už má Jágr na kontě 1889 bodů za 755 gólů a 1134 asistencí, v čele statistik stojí neohroženě Gretzky se ziskem 2857 bodů (894+1963).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články