Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Hradec s Třincem nadělovali, Chomutov porazil obhájce titulu

Hradec Králové - Hokejová extraliga měla na programu své páté pokračování, v němž byli fanoušci na zimních stadionech svědky dvou málo vídaných kanonád. Hradec Králové jednoznačně opanoval východočeské derby proti Pardubicím 8:2 a třinečtí Oceláři zvítězili 7:0 nad Karlovými Vary. Vynikající start do letošní sezony opět potvrdil Chomutov, který v domácím prostředí udolal mistrovský Liberec 3:2 po samostatných nájezdech.

Hradec Králové - Pardubice 8:2

Souboj rivalů, které úvod letošní sezony nezastihl v oslnivé formě, jednoznačně vyzněl pro domácí Mountfield. Svěřenci trenéra Sýkory bleskově zareagovali na úvodní trefu Kauta, třemi přesnými zásahy během dvou minut bleskově otočili skóre a od té doby drželi otěže prestižního duelu pevně ve svých rukou. Konečné skóre 8:2 vypovídá o jejich naprosté dominanci mnohé.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/340867-hradec-ve-vychodoceskem-derby-rozdrtil-pardubice-8-2/)

Třinec - Karlovy Vary 7:0

Neporazitelnost třineckých Ocelářů trvá i po pátém kole. Svěřenci trenéra Vladimíra Kýhose doma tentokrát nedali sebemenší šanci Karlovým Varům, kterým na dlouhou cestu domů přibalili ranec sedmi gólů. O svém vítězství rozhodli třemi přesnými zásahy během úvodní třetiny, v níž ubránili také 101 sekund dlouhé oslabení tří proti pěti. Brankář Šimon Hrubec si připsal první čisté konto sezony.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/340889-trinec-deklasoval-karlovy-vary-7-0-dva-goly-vstrelil-dravecky/)

Chomutov - Liberec 3:2 po samostatných nájezdech

Neporazitelnost drží také největší překvapení úvodu ročníku, hokejisté Chomutova. V repríze loňského čtvrtfinále play-off udolali na domácím ledě mistrovský Liberec. Rozhodující nájezd proměnil Vladimír Růžička mladší, který překonal debutujícího brankáře Willa i ze hry. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340888-chomutov-vyzral-v-najezdech-na-liberec-a-drzi-neporazitelnost/)

Kometa Brno - Vítkovice 0:1 po samostatných nájezdech

Výsledné skóre zápasu Brna s Vítkovicemi je nejlepší vizitkou obou brankářů, Karla Vejmelka a Patrika Bartošáka. Vyrovnaný duel, v němž se žádný celek nedokázal během pětašedesáti minut prosadit, rozhodl až proměněný nájezd Ondřeje Romana. Kometa poprvé bodově ztratila a opustila čelo tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/340898-skvele-defenzivy-a-chabi-strelci-vitkovice-porazily-brno-rozdilem-jedineho-najezdu/)

Olomouc - Sparta 3:2

Hokejisté Olomouce porazili Spartu 3:2 a po třetí letošní výhře se posunuli v tabulce před svého soupeře. Hanákům k úspěchu pomohly dvě využité přesilové hry. Sparta poprvé nebodovala a klesla na páté místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340899-sparta-poprve-nebodovala-olomouc-ji-prehrala-3-2/)

Mladá Boleslav - Litvínov 3:4 po prodloužení

Robin Hanzl se stal hrdinou utkání Litvínova s Mladou Boleslaví. Útočník hostujícího celku rozhodl napínavý duel, ve kterém se přelévalo vedení z jedné strany na druhou, v čase 60:33 a po třech porážkách zajistil svému týmu bodový zisk.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/340895-hanzl-si-schoval-branku-do-prodlouzeni-a-litvinovu-vystrelil-body/)

Zlín - Plzeň 1:2

Plzeňští hokejisté v nové sezoně poprvé naplno zabrali a ze zlínského ledu si odvezli těsnou výhru 2:1. Rozhodující trefu zaznamenal na počátku třetí třetiny kapitán Ondřej Kratěna. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/340890-mracna-nad-plzenskymi-hokejisty-rozehnal-kratena-zlin-padl-1-2/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články