Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Extraligový Zlín vs. jeho legendy. Plný stadion Luďka Čajky poděkoval klubovým ikonám

Zlín - Týden před startem extraligy si zlínští hokejisté zpestřili předsezonní program exhibicí proti klubovým legendám. Těm přišlo poděkovat na stadion Luďka Čajky více než čtyři a půl tisíce diváků, a tak bylo takřka vyprodáno. Zápas skončil nerozhodně 8:8, až na nájezdy zvítězily legendy zásluhou netradičních Hamrlíkových pokusů. Zlín zároveň představil i dresy pro novou sezonu.

Je nám líto, video expirovalo.
Exhibice Zlína s tamějšími legendami skončila nerozhodně

Fanoušci děkovali legendám i současným hráčům za dva mistrovské tituly, ale i klubu, který tradičně nenakupoval drahé hráče, ale soustředil se na výchovu domácích talentů, jež poté patřili k dlouholetým extraligovým i reprezentačním oporám.

"Když někdo přišel odjinud, tak tady zůstal delší dobu. Ať už to byl Josef Štraub, nebo Pavel Janků, který tu odehrál spoustu sezon. Jsme opravdu rodinný klub," řekl Petr Čajánek.

A rodinné prostředí bylo vidět i na ledě, kde se potkali otec a syn Vlachovi a Hrazdírovi či strýc a synovec Okálovi. Byl to zápas, který musel skončit nerozhodně. To aby rozhodnutí mohl přinést další z netypických nájezdů Martina Hamrlíka.

Extraligové borce prohra nebolela, o body půjde až příští pátek proti brněnské Kometě. "Tohle byl zápas, který byl pro diváky. My budeme v pátek nachystaní a podáme co nejlepší výkon," uvedl trenér Rostislav Vlach.


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články