Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Boleslav v duelu "proti svým" jasně uspěla, Třinec porazil Örebro

Praha - Semifinalista loňské extraligové sezony si bez problémů poradil s Benátkami nad Jizerou 6:1. Zápas byl pro mladoboleslavské hráče o to zajímavější, že hráli proti svým spoluhráčům, jelikož se v dresu poraženého prvoligového celku představili i někteří hráči Bruslařského klubu. Slavil Třinec, který porazil na Tatranském poháru Örebro 2:0.

Tomáš Urban v dresu Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Jonas Ljungdahl

Boleslav si poradila s Benátkami

V dresu Benátek se představili z kádru Mladé Boleslavi finský brankář Tarkki, obránce Kučný, Pastor a útočníci Pabiška, Pacovský, Urban či Žejdl. Tříbrankový náskok zařídili v úvodním dějství Mladé Boleslavi Pospíšil, Hyka a Vampola.

V úvodu druhé části sice snížil Víšek, v polovině utkání ale vrátil tříbrankový náskok Bruslařskému klubu Látal, načež se ještě trefil Orsava a v 55. minutě přidal svou druhou trefu Látal. V dodatečném testu pětiminutového prodloužení tří proti třem skórovali za Benátky Kučný a Krejčí. V nájezdech vyhrála Mladá Boleslav 2:1.

Třinec porazil Örebro

Hokejisté Třince vyhráli na Tatranském poháru nad švédským Örebro 2:0, zůstávají i po druhém duelu bez ztráty bodu a budou v Popradu útočit na vítězství v turnaji. Třinec bude hrát o triumf proti finskému celku Pelicans Lahti, který také oba duely zvládl bez ztráty.

Oceláři se proti švédskému soupeři, jehož barvy hájí bek Petr Zámorský, dostali do vedení ve 32. minutě díky Hrňovi. Výsledek potvrdil 14 vteřin před koncem při power play do prázdné branky Adamský.

Přípravný zápas:

BK Mladá Boleslav - HC Benátky nad Jizerou 6:1 (3:0, 2:1, 1:0)

Branky: 31. a 55. M. Látal, 4. Pospíšil, 14. Hyka, 19. Vampola, 37. Orsava - 22. Víšek

HC Oceláři Třinec - Örebro HK 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Branky: 32. Hrňa, 60. Adamský.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články