Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Liberec přehrál v přípravě Chabarovsk po nájezdech

Praha - Hokejisté Bílých Tygrů Liberec přetlačili v přípravném utkání na domácím ledě ruského zástupce Kontinentální hokejové ligy Chabarovsk 2:1 po samostatných nájezdech. Zápas byl pro liberecké hokejisty generálkou před vstupem do Ligy mistrů, v které je čeká první utkání v neděli 21. srpna doma proti norskému Lörenskogu.

Účastník Kontinentální ligy vedl v Liberci od 32. minuty, kdy se prosadil finský útočník Kristian Kuusela. Domácí vyrovnali v polovině třetí třetiny, kdy využil přesilovou hru slovenský forvard Milan Bartovič. V nastavení se nerozhodlo a v nájezdech si připsal rozhodující trefu Vladimír Svačina.

Na Steel Cupu v Třinci porazili domácí Oceláři Vítkovice 4:3 v prodloužení a spravili si chuť po páteční porážce se Slovanem Bratislava 2:3, při které přišli o bodový zisk až trefou v poslední minutě. Ostravané naopak nenavázali na vítězství nad Linköpingem 3:2. Vítkovice v derby sice třikrát dotáhly ztrátu, ale v šesté minutě nastavení rozhodl jejich bývalý útočník Zbyněk Irgl.

Kometa Brno na Dolomiten Cupu v německém Neumarktu podlehla Norimberku 2:3 a bude hrát v neděli od 16:00 o třetí místo s Klagenfurtem, který v pátek podlehl Augsburgu 1:4. Brňané prohrávali od páté minuty, ale v druhém dějství díky trefám Lukáše Vágnera a Tomáše Havránka otočili stav. Jenže ještě v druhé třetině vyrovnal David Steckel a v 48. minutě rozhodl Brandon Segal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články