Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Bednář nekončí, v Hradci prodloužil smlouvu o rok

Hradec Králové - Útočník Jaroslav Bednář bude i nadále působit v Hradci Králové. Devětatřicetiletý vicemistr světa z roku 2006, který přišel na východ Čech loni ze Slavie, uzavřel s Mountfieldem novou roční smlouvu.

"O Jardových kvalitách netřeba dlouze mluvit, je to rozdílový hráč. Jsme rádi, že se nám ho podařilo udržet a že budeme mít v týmu takto produktivního útočníka. Bude jenom na trenérech, aby Jardovi našli správné spoluhráče do útoku a byl plně využit jeho potenciál," řekl generální manažer Hradce Králové Aleš Kmoníček.

Bednář si v uplynulé sezoně v základní části extraligy, v které Hradec Králové skončil třetí, připsal v 50 zápasech 42 bodů za 13 branek a 29 asistencí. V neúspěšné čtvrtfinálové sérii s Mladou Boleslaví zaznamenal v šesti duelech šest bodů za čtyři trefy a dvě přihrávky.

Zkušený hráč má ve sbírce mistrovský titul z roku 2008 se Slavií. V domácí nejvyšší soutěži hrál i za Spartu a Plzeň. Celkem v extralize sehrál 626 utkání a nasbíral 551 bodů za 276 gólů a 275 asistencí. V sezoně 2008/09 ovládl produktivitu.

Bývalý hráč Los Angeles a Floridy v NHL, Jyväskylä, IFK Helsinky, Nižního Novgorodu nebo Lugana má i tituly s ruským Omskem a ve Švýcarsku s Davosem a Bernem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články