Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Liberec kosí rekordy i soupeře, boj o play-off rozetnou až poslední dvě kola

Praha - Liberec v 50. kole rozhodl o zisku Prezidentského poháru pro nejlepší tým základní části. A učinil tak velkolepě, Zlín deklasoval vysoko 8:4, navíc překonal rekord v počtu získaných bodů za sezonu. Dařilo se i druhé Spartě proti Pardubicím. Hned tři utkání dospěla do nájezdů, Třinec porazil Plzeň, Brno udolalo Boleslav a Chomutov bral dva body v Hradci. V základní hrací době vyzrály Vítkovice na Olomouc, v duelu předposledního Litvínova s posledními Karlovými Vary uspěli Severočeši.

Radující se Liberec
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Liberec - Zlín 8:4

Veleúspěšný večer mají za sebou hokejisté Liberce. Zápas se Zlínem jednoznačně opanovali a v jednu chvíli vedli až o sedm branek, gólové korekce povolili soupeři až v závěrečné části. Liberec ziskem 112 bodů překonal dosavadní rekord Pardubic, navíc má ještě dva zápasy k jeho navýšení. Severočeši výhrou rozhodli také o tom, že vyhráli základní část, druhá Sparta je již nemůže předstihnout.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Zlín

Sparta - Pardubice 6:1

Hokejisté Sparty porazili Pardubice vysoko 6:1. Svému sokovi tak nenechali v sezoně ani bod. Pražané si připsali šestou výhru za sebou a doma se radovali dokonce podeváté v řadě. Hosté nebodovali v pátém z posledních šesti zápasů. Dva góly vítězů dali útočníci Lukáš Pech a Jan Buchtele, jenž navíc přidal i asistenci. Východočechům definitivně uhasl i poslední plamínek naděje na účast v předkole play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Třinec - Plzeň 3:2 SN

Hokejisté devátého Třince porazili Plzeň 3:2 po samostatných nájezdech, ale jejich náskok v boji o předkolo play-off se před jedenáctými Vítkovicemi snížil na dva body. Dramatický duel, ve kterém oba týmy vedly, rozhodl v rozstřelu Jiří Polanský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Brno - Mladá Boleslav 4:3 SN

Hokejisté Komety Brno porazili Mladou Boleslav 4:3 po samostatných nájezdech a v tabulce si udrželi desáté místo. Před jedenáctými Vítkovicemi už ale mají náskok jen dvou bodů. Rozhodující nájezd proměnil Jozef Kováčik, který se tak v utkání střelecky prosadil dvakrát. Tři asistence si v dresu vítězů připsal Jan Káňa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Mladá Boleslav

Hradec Králové - Chomutov 2:3 SN

Hokejisté Chomutova vyhráli na ledě Hradce Králové 3:2 po samostatných nájezdech a na sedmém místě se v boji o přímý postup do čtvrtfinále play-off přiblížili šesté Olomouci na rozdíl bodu. V rozstřelu rozhodl lídr produktivity Roman Červenka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Chomutov

Vítkovice - Olomouc 4:1

Hokejisté Vítkovic zdolali Olomouc 4:1 a ovládli třetí ze čtyř severomoravských derby sezony. Ostravané byli celý zápas lepší a soupeře pustili ke slovu až za stavu 4:0. Dvě kola před koncem základní části tak stále živí šanci na účast v předkole play-off a jejich ztráta na devátý Třinec i desáté Brno se snížila na dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Litvínov - Karlovy Vary 3:1

Hokejisté třináctého Litvínova zdolali v podkrušnohorském derby poslední Karlovy Vary 3:1 a vzdálili se jim na rozdíl šesti bodů. Úřadující mistr zabral po pěti prohrách za sebou a stáhnul své manko v boji o únik baráži o udržení na dvanácté Pardubice na dva body. Dvěma góly zařídil výhru Vervy sedmnáctiletý útočník Kristián Reichel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články