Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Spodek tabulky zaválel, dařilo se Varům, Litvínovu i Pardubicím

Praha - 42. kolo hokejové extraligy vyšlo zejména týmům ze samého konce tabulky. Karlovy Vary si poradily s Brnem, Litvínov jednoznačně přehrál Hradec a Pardubice urvaly výhru s Chomutovem. Dařilo se i špici, Liberec se nadřel s Plzní, vyhrál v prodloužení, Sparta otočila ve Vítkovicích. Jediný gól stačil Olomouci k výhře nad Mladou Boleslaví, Třinec zabojoval ve Zlíně a odvezl si všechny body.

Radující se Pardubičtí
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Pardubice - Chomutov 3:1

Hokejisté Pardubic vyhráli nad Chomutovem 3:1 a po dvou porážkách se dočkali tříbodového zisku. Piráti si na kluzištích soupeřů připsali již devátou prohru v řadě. Dvěma góly se na výhře Dynama podílel útočník Petr Sýkora.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Chomutov

Karlovy Vary - Brno 5:3

Hokejisté Karlových Varů porazili Kometu Brno 5:3 a ukončili tak sérii čtyř porážek. Energie o zisku tří bodů definitivně rozhodla ve třetí třetině, tři góly domácí vstřelili v přesilových hrách. Kometa si tak připsala šestou porážku v posledních sedmi zápasech a klesla na desáté místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Brno

Litvínov - Hradec Králové 5:1

Hokejisté Litvínova zdolali Hradec Králové 5:1 a radovali se poprvé po pěti prohrách za sebou. Proti Mountfieldu bodovali poprvé v sezoně. Východočeši prohráli teprve podruhé z posledních sedmi zápasů. Mistrovský Litvínov, který využil čtyři přesilové hry, se na předposledním místě přiblížil dvanáctým Vítkovicím na rozdíl pěti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové

Liberec - Plzeň 2:1 PP

Hokejisté Liberce porazili Plzeň 2:1 v prodloužení a připsali si tak dvanáctou domácí výhru za sebou. Západočeši však potvrdili, že s vedoucím týmem soutěže dokážou sehrát vyrovnanou partii. Právě Indiáni totiž jako poslední dokázali v Liberci v listopadu vyhrát. Duel rozhodla přesilovková branka Martina Bakoše v čase 60:19.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy utkání Liberec - Plzeň

Vítkovice - Sparta 2:3

Hokejisté Sparty zvítězili ve Vítkovicích 3:2. Upracovanou výhru favorita zařídil devět minut před koncem útočník Tomáš Netík. Sparta tak vyhrála sedmé utkání v řadě a Vítkovice dokázala porazit podesáté z posledních jedenácti utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta Praha

Olomouc - Mladá Boleslav 1:0

Hokejisté Olomouce porazili ve 42. kole extraligy Mladou Boleslav 1:0 a ukončili tak sérii tří porážek. Duel rozhodl gól slovenského útočníka Dávida Buce, brankář Tomáš Vošvrda udržel poprvé v sezoně čisté konto. Šestí Hanáci tak mají stejný počet bodů jako pátá Mladá Boleslav.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Zlín - Třinec 1:2

Hokejisté Třince vyhráli v zápase 42. kola extraligy na ledě Zlína 2:1 a ukončili tak sérii devíti domácích výher Beranů. Duel rozhodl gól útočníka Petra Kanka. Host z prvoligového Havířova se v nejvyšší soutěži prosadil po pěti letech. Oceláři vyhráli pátý z posledních šesti zápasů a posunuli se v tabulce na deváté místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články