Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Špička tabulky bodovala, spodek tratil. A Sparta opět vzdávala hold

Praha - Hned tři celky se ve 40. kole nezmohly ani na jedinou branku. Brno odjelo s prázdnou z Liberce, před vlastním publikem neskórovaly Vary v derby s Plzní ani Pardubice s Mladou Boleslaví. Nejdelší zápas kola se hrál na Spartě, kde Olomouc vybojovala v nájezdech bod. Zlín potvrdil s Litvínovem stoupající formu, Hradec těsně vyhrál ve Vítkovicích a Chomutov si poprvé v sezoně poradil s Třincem.

Sparta vzdávala hold záchranným a obranným složkám
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Liberec - Brno 2:0

Hokejisté vedoucího Liberce porazili na svém ledě Kometu Brno 2:0 a i nadále vedou tabulku s výrazným náskokem před druhou Spartou. Bílí Tygři si připsali již jedenáctou domácí výhru v řadě, když naposledy před svým publikem padli loni 1. listopadu, navíc potřetí za sebou pod Ještědem neinkasovali. Naopak Brno je i nadále v krizi, prohrálo popáté za sebou a vzdaluje se mu šestka, v tabulce je až deváté. Bezbrankový stav zlomil až ve 45. minutě liberecký útočník Jan Stránský, jehož trefa byla nakonec vítěznou. Brankář Ján Lašák vychytal čtvrté čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Brno

Vítkovice - Hradec Králové 1:2

Hokejisté Hradce Králové potvrdili v Ostravě roli favorita a vítězstvím 2:1 Vítkovicím znovu vzdálili účast v předkole play-off. Hosté o čtvrté výhře z posledních pěti zápasů rozhodli ve druhém dějství po gólech Jiřího Šimánka a Rastislava Deje. Domácí stačili čtyři minuty před koncem Markem Hovorkou snížit, ale třetí porážku v řadě ve vzájemných zápasech už neodvrátili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové

Chomutov - Třinec 4:2

Hokejisté Chomutova porazili Třinec 4:2. Oceláři sice otočili v průběhu duelu z 0:1 na 2:1, jenže Piráti kontrovali ve třetí třetině a zdolali Třinec poprvé v sezoně. V součtu se sezonou 2013/14 vyhrál Třinec předchozích sedm bitev mezi oběma soky. Pod výhru domácích se gólem a asistencí podepsal nejproduktivnější hráč soutěže, útočník Roman Červenka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Třinec

Zlín - Litvínov 4:1

Hokejisté Zlína porazili Litvínov 4:1. Obhájce titulu vedl, ale Berani rozhodli ve třetí třetině a naplno bodovali již počtvrté za sebou. Verva naopak počtvrté v řadě prohrála a na ledě svého soka neuspěla podvanácté po sobě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Litvínov

Sparta - Olomouc 2:1 SN

Hokejisté Sparty porazili Olomouc 2:1 po samostatných nájezdech, a připsali si tak šestou výhru v řadě. Utkání, které bylo součástí akce Sparta vzdává hold a sledovalo jej 12 355 diváků, rozhodl v osmé sérii nájezdů útočník Tomáš Netík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Olomouc

Karlovy Vary - Plzeň 0:3

Hokejisté Plzně zvítězili v západočeském derby v Karlových Varech 3:0. Hosté utnuli čtyřzápasový bodový půst, Energie naopak potřetí za sebou nebodovala a zůstává poslední. O góly vítězů, kteří si v extralize odvezli z lázeňského města potřetí za sebou všechny tři body, se podělili Michal Moravčík, Jaroslav Kracík a Tomáš Svoboda, nulu vychytal gólman Matěj Machovský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Pardubice - Mladá Boleslav 0:5

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli na ledě Pardubic 5:0 a připravili novému trenérovi Dynama Peteru Draisaitlovi první porážku. Boleslav vedla od 18. minuty, ale zápas dlouho nebyl rozhodnutý. Až dva slepené góly ve třetí třetině nasměrovaly hosty k výhře. Dvěma brankami se na ní podílel útočník Tomáš Urban, čisté konto vychytal gólman David Rittich.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy