Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta skolila Hradec rychlou dávkou, Třinec porazil Vítkovice

Praha - Hokej mezi svátky táhne, což beze zbytku dokázalo 31. kolo. Na všechny stadiony přišly velmi slušné návštěvy, například výhru Sparty nad Hradcem sledovalo přes deset tisíc lidí. Veselo bylo také v Třinci, který si v derby poradil s Vítkovicemi, vyhecovaný zápas sledovala i Boleslav, kde však bral všechny body Liberec. Litvínov nevyhrál ani v Plzni, Zlín jasně vyhrál v Chomutově, konečně se nadechly Pardubice po zdolání Varů. Brňané pak ztratili třígólové vedení a zisk dvou bodů s Olomoucí stvrdily až v prodloužení.

Radující se sparťané
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Sparta - Hradec Králové 5:2

Spartě se v posledních dvou duelech dařilo a formu potvrdila i v domácím prostředí proti Hradci Králové. Východočeši prohrávali sice od samotného začátku utkání, dlouho však drželi nejtěsnější rozdíl a byli Spartě rovnocenným soupeřem. Vše se ale zlomilo v závěru druhé třetiny, kdy sparťané vstřelili během tří minut čtyři góly, a utkání tak v podstatě rozhodli. Hradec zvládl pouze korigovat dvěma zásahy ve třetí třetině a z Prahy odjíždí po prohře 2:5 bez bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Hradec Králové

Třinec - Vítkovice 3:0

Hokejisté Třince porazili v moravskoslezském derby Vítkovice 3:0 a také v třetím utkání pod koučem Jiřím Dopitou naplno zabodovali. Výhru znamenal gól Tomáše Kopeckého už z páté minuty, jednou se prosadil i Lukáš Žejdl, pro něhož šlo o čtvrtou trefu z posledních tří zápasů. Třinecký gólman Šimon Hrubec poprvé v sezoně dochytal utkání s nulou. Vítkovice padly posedmé z posledních osmi duelů a počtvrté v této černé sérii nedokázaly dát branku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice

Mladá Boleslav - Liberec 5:3

Hokejisté Liberce porazili Mladou Boleslav 5:3, připsali si devátou výhru za sebou a upevnili si vedení v tabulce. Oba týmy dokázaly v zápase vstřelit tři góly v přesilových hrách, hosté přidali navíc jeden v signalizované početní výhodě. Dvakrát se mezi střelce zapsal hostující Lukáš Krenželok.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Brno - Olomouc 4:3 PP

Hokejisté Brna porazili Olomouc 4:3 v prodloužení. Kometa promarnila brzké vedení 3:0, vítěznou branku vstřelil v 62. minutě svým druhým zásahem v utkání útočník Jan Hruška. Domácí tímto výsledkem ukončili sérii čtyř domácích proher, během níž získali pouze dva body. Olomouc vyšla v posledních třech kolech naprázdno a dočkala se alespoň prvního bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Olomouc

Plzeň - Litvínov 2:1

Hokejisté Plzně porazili Litvínov 2:1 a ukončili sérii dvou porážek na domácím ledě. O zisku tří bodů pro Indiány rozhodly góly Maria Bližňáka a Tomáše Svobody. Pozorného plzeňského gólmana Matěje Machovského překonal až v poslední minutě Miloslav Hořava, a tým úřadujících mistrů tak po čtvrté prohře z posledních pěti utkání zůstává na chvostu extraligové tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Litvínov

Pardubice - Karlovy Vary 3:0

Hokejisté Pardubic zabrali po třech vystoupeních bez bodového zisku, když vyhráli nad Karlovými Vary 3:0 a v tabulce jim odskočili na rozdíl čtyř bodů. Po bezbrankové první třetině se Dynamo prosadilo dvakrát v prostřední části a výhru pojistil gólem v 54. minutě Lukáš Nahodil. Dva kanadské body za gól a asistenci si připsal útočník Jakub Orsava, brankář Brandon Maxwell vychytal podruhé v sezoně čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Karlovy Vary

Chomutov - Zlín 1:5

Hokejisté Zlína zvítězili na ledě Chomutova vysoko 5:1. Piráti sice vedli, ale zbytek utkání patřil soupeři a přišli tak o šňůru sedmi výher před svými diváky. Hattrick v dresu vítězných Beranů zaznamenal útočník Roberts Bukarts.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Zlín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články