Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Vary si vyšláply na Spartu, Vondrka s Červenkou táhnou Chomutov

Praha - Po čtvrtém kole hokejové extraligy se tabulka velmi vyrovnala. Všechny týmy již dokázaly vyhrát s plným ziskem bodů, naopak žádný z týmů již není stoprocentní. Ilustrujícím zápasem tohoto faktu byl duel Karlových Varů se Spartou, tedy původně posledního s prvním. Pražané sice odpověděli na drtivý start Varů, ty však ve druhé třetině zasadily definitivní úder. Již potřetí za sebou prohrál Litvínov, tentokrát s Brnem, takovou sérii v loňské sezoně nezažil. Druhému severočeskému celku, Chomutovu, se daří nepoměrně více. Tentokrát bral všechny body ve Vítkovicích a potvrzuje, že zejména exslávistické duo Červenka - Vondrka bude pro soupeře velkým postrachem.

Karlovy Vary - Sparta
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Karlovy Vary - Sparta 6:3

Přestože televizní zápas proti sobě svedl první Spartu, která letos ještě neprohrála, s posledními Karlovými Vary, ty na výhru naopak ještě čekají, začátek zápasu tomu vůbec nenapovídal. Pražané start zápasu vůbec nezachytili a ještě v první minutě prohrávali 0:2. Západočeši však náskoku nevyužily a Sparta ještě do konce třetiny stihla srovnat. Ve druhé třetině domácí do hry opět vlétli a zápas čtyřmi góly v podstatě rozhodli. Sparta se zmohla pouze na nic neřešící snížení stavu na konečných 3:6.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321210-posledni-vyskolil-prvniho-sparta-prekvapive-jasne-padla-ve-varech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Sparta

Pardubice - Třinec 4:1

Hokejisté Pardubice se dočkali první extraligové výhry v sezoně. Na domácím ledě porazili Třinec 4:1, který po prohře se Zlínem ztratil druhé utkání v řadě. Pardubice se ujaly po polovině zápasu už tříbrankového vedení, které dokázali Oceláři jen snížit. Pojistku přidal ve třetí třetině svou první brankou v extralize Adam Havlík.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321234-trinec-nestacil-na-pardubice-prohral-podruhe-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Zlín - Mladá Boleslav 2:4

Hokejisté Zlína nezvládli ani druhé domácí utkání v sezoně. Ve 4. kole extraligy prohráli na Stadionu Luďka Čajky s Mladou Boleslaví 2:4, když hosté duel rozhodli třemi vstřelenými góly v závěrečné třetině.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321229-zlin-doma-ceka-na-vyhru-boleslav-byla-nad-jeho-sily/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

Litvínov - Brno 2:3

Hokejisté Litvínova prohráli doma s Kometou Brno 2:3 a připsali si třetí nezdar v sezoně za sebou. O porážce úřadujícího mistra rozhodl gól Viléma Buriana v 58. minutě utkání při litvínovské přesilovce.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321232-o-prohre-litvinova-s-brnem-rozhodl-gol-v-oslabeni-dve-minuty-pred-koncem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Olomouc - Plzeň 3:2

Hokejisté Olomouce porazili Plzeň 3:2 a poprvé v sezoně naplno bodovali. O výhře domácích rozhodl v 52. minutě slovenský útočník Tomáš Mikúš, jenž v pátek rozhodl o dvoubodovém zisku Hanáků na ledě Mladé Boleslavi.

Reportáž, sesřih a ohlasy (//sport/hokej/321222-olomouc-se-dockala-tribodove-vyhry-prehrala-plzen/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Vítkovice - Chomutov 0:3

Chomutov po úvodní porážce v Třinci drží vítězný kurz a dnešní výhrou 3:0 ve Vítkovicích zaznamenal už třetí stoprocentní bodový zisk za sebou. Dvěma góly se na výsledku podílel Michal Vondrka, kterému v obou případech asistoval Roman Červenka. Brankář Pirátů Miroslav Kopřiva vychytal první nulu v sezoně a v posledních třech utkáních inkasoval jen dva góly.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321221-vitkovice-byly-v-zapase-s-chomutovem-bezradne-nedaly-ani-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Chomutov

Liberec - Hradec Králové 4:2

Hokejisté Liberce porazili Hradec Králové 4:2 a po úvodní porážce v Třinci si připsali třetí výhru za sebou. Naopak Hradec padl po dvou vítězných zápasech. Hosté měli zápas dobře rozehraný a dostali se do dvougólového vedení, domácí ale zejména díky výborným přesilovkám dokázali vývoj utkání zvrátit na svou stranu. Vítěznou branku zaznamenal Dominik Lakatoš, pro něhož to byl první přesný zásah v extraligové kariéře.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321213-hradec-utkani-v-liberci-dobre-rozehral-domaci-vsak-skvele-obratili/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy