Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Rangers zůstávají neporaženi, pomohl jim Rozsívalův gól

New York – Hokejisté New York Rangers porazili v sobotním utkání NHL na jejím domácím stadionu Filadelfii 4:3. Vyhráli tak čtvrtý zápas v řadě i sezoně a dosud neokusili jiné pocity než vítězné. Newyorský tým ovšem své vedení 4:0, které si vytvořil v úvodní třetině, téměř ztratil, filadelfští hokejisté se po výměně brankáře vzchopili a bezmála se jim podařilo vyrovnat. V zápasu si připsal jeden gól český obránce Rangers Michal Rozsíval.

Obránce New Yorku Rangers Michal Rozsíval
zdroj: Zimbio.com

Montrealští Canadiens si zlepšili náladu po předcházející porážce od Buffala v závěrečném rozstřelu. Včera totiž porazili Toronto 6:1, jedním gólem k tomu přispěl i obránce Roman Hamrlík.

Povedený start sezony prožívá útočník Patrik Eliáš. Skóroval ve druhém utkání po sobě a svému týmu z New Jersey pomohl k vítězství nad Pittsburghem 2:1 v prodloužení.

První dva góly v sezoně vstřelil v sobotním zápasu Washingtonu s Chicagem zásahy do černého Alexander Ovečkin, nejlepší střelec a zároveň nejproduktivnější hráč uplynulé sezony. Hokejista Washingtonu pomohl svému týmu otočit zápas, v němž Chicago vedlo již 2:0. Nakonec však tým z hlavního města Spojených států zvítězil 4:2.

První výhru v sezoně vychytal brankář Tomáš Vokoun, jehož Florida porazila Atlantu 3:2 v prodloužení a český gólman k tomu přispěl 31 zákroky. V dresu Floridy přibyl k Vokounovi další český hokejista – premiéru v NHL absolvoval útočník Michael Frolík.

Potlesk diváků si v sobotu vychutnal také český útočník Tomáš Plíhal, který vstřelil vítězný gól San Jose v duelu s Los Angeles. Pětadvacetiletý rodák z Frýdlantu se prosadil v 38. minutě, když ve vlastním oslabení dostal svůj tým do vedení 2:1. Na konečných 3:1 upravil skóre v úvodu třetí třetiny Joe Pavelski.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články