Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Zlín zamířil do čtvrtfinále a Slavii poslal do baráže

Praha - Hokejisté Zlína porazili v závěrečném 52. kole hokejové extraligy Slavii 3:2, po základní části tak obsadili šesté místo a ve čtvrtfinále play-off se v repríze loňského finále utkají s Kometou Brno. Poslední Slavia má bez ohledu na výsledky zápasů ve skupině o 11. až 14. místo jistou účast v baráži. Na dvanácté Karlovy Vary ztrácejí Pražané osmnáct bodů a mají s nimi horší bilanci ve vzájemných utkáních.

Radost hráčů Zlína
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Sparta - Třinec 6:5

Již jistý vítěz základní části Třinec prohrál na ledě Sparty, obě mužstva přitom šetřila řadu opor i plánované brankářské jedničky pro vyřazovací část. Pražané nakonec skončili čtvrtí a v play-off je čeká Hradec Králové.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Třinec

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/303309-sparta-prestrilela-trinec-6-5-ve-ctvrtfinale-se-postavi-hradci/)

Vítkovice - Plzeň 3:2

Hokejisté Plzně neuspěli v boji o šesté místo a přímý postup do čtvrtfinále a po porážce 2:3 s Vítkovicemi vstoupí ze sedmého místa základní části do předkola, v kterém se utkají s Mladou Boleslaví.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/303280-vitkovice-udolaly-plzen-az-v-zaveru-v-predkole-je-cekaji-pardubice/)

Liberec - Mladá Boleslav 6:3

Liberec se základní částí extraligy rozloučil výhrou. Na domácím ledě porazil Mladou Boleslav, v tabulce ale obsadil jedenácté místo a nepostoupil tak do play-off. Středočeši jsou desátí a v předkole se utkají s Plzní. Třemi kanadskými body se na výhře Bílých Tygrů podílel útočník Petr Jelínek, rozhodčí v zápase rozdali přes sto trestných minut.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Mladá Boleslav

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/303321-liberec-zakoncil-zakladni-cast-vyhrou-nad-boleslavi/)

Pardubice - Litvínov 0:2

Litvínov ukončil svou fantastickou základní část ve velkém stylu  z posledních deseti utkání jich vyhrál osm a prokázal spolu se Zlínem nejlepší formu ze všech týmů extraligy. Výbornou fazonu Severočeši potvrdili v Pardubicích, které Verva porazila 2:0 po dvou gólech během prvních deseti minut. Naopak Východočeši nevyhráli sedmkrát v řadě a v předkole play-off narazí na Vítkovice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Litvínov

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/303308-litvinov-vstoupi-do-play-off-s-nejlepsi-formou-na-zaver-vyhral-v-pardubicich/)

Zlín - Slavia 3:2

Hokejisté Zlína se po základní části vtěsnali do nejlepší šestky a ve čtvrtfinále play-off se v repríze loňského finále utkají s Kometou Brno. Poslední Slavia má bez ohledu na výsledky zápasů ve skupině o 11. až 14. místo jistou účast v baráži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Slavia

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/303315-zlin-porazil-slavii-ktera-ma-jistotu-baraze/)

Olomouc - Karlovy Vary 3:2

Série porážek Olomouce v řadě se zastavila na čísle 15. Hanáci černou sérii ukončili na domácím ledě proti Karlovým Varům, které porazili 3:2 po prodloužení. Domácí už prohrávali 0:2, ale obrat dovršil v čase 64:55 útočník Jakub Herman. Olomouc se v boji o únik baráži před startem skupiny o 11.-14. místo, kde se hraje celkem šest kol, přiblížila Energii na rozdíl osmi bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Karlovy Vary

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/303319-olomouc-ukoncila-serii-porazek-odnesly-to-vary/)

Brno - Hradec Králové 2:1

Kometa Brno na poslední chvíli předskočila v tabulce Spartu. Oba góly vstřelil Jan Hruška po asistencích Vojtěcha Němce. Odměnou za třetí místo v tabulce však bude moravské derby ve čtvrtfinále play-off proti mistrovskému Zlínu a Kometa si tak proti Beranům zopakuje loňské finále.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Hradec Králové

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/303307-repriza-lonskeho-finale-kometa-ve-ctvrtfinale-narazi-na-zlin/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články