Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Olomouc dosáhla na bod s Plzní, Vítkovice prohrály se Spartou

Praha Olomouc přetrhla hrůznou sérii dvanácti zápasů bez bodového zisku, přesto nevyhrála, Plzni podlehla po nájezdech. Stejně tak prohrály i Pardubice s Karlovými Vary. Sparta dokázala, že se jí daří na Vítkovice, Zlín udolal Hradec Králové a probojoval se na šesté místo. Mladá Boleslav v Brně domácí jasně přestřílela, avšak na gól se nezmohla a nebere ani bod. V dohrávce přehrál Litvínov o předkolo bojující Liberec.

Radující se sparťané
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

(//sport/hokej/302761-rolinek-prispel-hattrickem-k-vyhre-sparty-nad-vitkovicemi/)Vítkovice - Sparta 1:5

Hokejisté Vítkovic po šesti výhrách na domácím ledě klopýtli a podlehli Spartě 1:5. Sedmé vítězství na ostravském ledě v řadě Pražanům zařídil třemi góly a asistencí kapitán Tomáš Rolinek, který Vítkovicím v sezoně stihl nastřílet už šest branek. Sparta ovládla i čtvrtý vzájemný zápas v základní části.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta

Zlín - Hradec Králové 3:2

Hokejisté mistrovského Zlína zdolali Hradec Králové 3:2 a při ztrátě Pardubic s Karlovými Vary poskočili na průběžnou šestou příčku. Vítěznou branku zaznamenal ve 43. minutě obránce Martin Matějíček. Jednu asistenci si připsal zlínský centr Petr Leška a s 904 kanadskými body se stal rekordmanem domácí nejvyšší soutěže, když předstihl Richarda Krále.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Hradec Králové

Pardubice - Karlovy Vary 2:3 SN

Hokejisté Pardubic podlehli Karlovým Varům 2:3 v prodloužení a po šesté porážce za sebou klesli z šestého na osmé místo. Vítěznou branku vstřelil v čase 62:42 David Hruška. Dvanáctá Energie se v boji o únik baráži vzdálila předposlední Olomouci na rozdíl šesti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Karlovy Vary

Olomouc - Plzeň 2:3 SN

Hokejisté Olomouce prohráli s Plzní 2:3 po samostatných nájezdech. Hanáci v utkání dvakrát vedli, přesto si nakonec připsali již 14. porážku za sebou. Po předchozích 12 vystoupeních alespoň poprvé zabodovali. Plzeň, jíž vystřelil druhý bod v nájezdech útočník Dominik Simon, ztrácí dva body na šestý Zlín. Simon si v utkání připsal dvě branky a asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Brno - Mladá Boleslav 2:0

Hokejisté Brna porazili Mladou Boleslav 2:0 a udrželi si třetí místo v tabulce s jednobodovým náskokem před Spartou. Branky Komety vstřelili Lukáš Vágner a Jan Káňa. Brankář Marek Čiliak vychytal v tomto ročníku pátou nulu. Kometa doma vyhrála šest z posledních sedmi zápasů, Mladá Boleslav z posledních dvanácti zápasů teprve potřetí prohrála.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Mladá Boleslav

Liberec - Litvínov 0:2

Liberci se vzdaluje předkolo, v dohrávce prohrál s Litvínovem 0:2. Severočeské derby rozhodl gól Petera Jánského z 26. minuty, pojistku přidal v závěru do prázdné branky Viktor Hübl. Bílí Tygři přišli o šňůru pěti vítězství a promarnili možnost přiblížit se pozicím, které zaručují účast v předkole play-off. Litvínov počtvrté v řadě naplno bodoval a potvrdil tak druhé místo v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články