Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta padla v Liberci, Třinec vyhrál v Hradci

Praha - Hned čtyřem týmům se ve 48. kole nedařilo na vlastním ledě. Nejmarkantnější to bylo zřejmě u Slavie, která při své rozlučce s O2 arenou nedala ani gól. To se nepovedlo ani Hradci, na jehož kluzišti uspěl Třinec. Doma prohrály i Zlín s Plzní a Olomouc s Litvínovem. Naopak se dařilo Vítkovicím s Pardubicemi, Brno si s přehledem poradilo s Karlovými Vary a Liberec díky výhře nad Spartou bojuje o předkolo.

Radující se Liberec
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Vítkovice - Pardubice 2:0

Hokejisté Vítkovic přehráli Pardubice 2:0 a už důrazně nakročili k účasti v play-off. Vítězný gól zaznamenal hned v 18. sekundě Rostislav Olesz, první extraligovou nulou zápas ozdobil i brankář Daniel Dolejš. Východočeši se nezvedli z herního útlumu a bez marodícího nejlepšího extraligového kanonýra Petra Sýkory utrpěli čtvrtou prohru v řadě. Ostravané doma naopak pošesté za sebou naplno zabodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Brno - Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Komety Brno zdolali Energii Karlovy Vary 3:1 a při porážce Sparty v Liberci si upevnili třetí místo v tabulce. Karlovarští po dvou vítězstvích s plným bodovým ziskem vyšli naprázdno a ztratili naději na postup do předkola play-off. S výjimkou úvodní třetiny měli Brňané převahu, Energii uchránil od vyšší porážky brankář Závorka. Dvě branky Brna vstřelil Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Karlovy Vary

Slavia - Mladá Boleslav 0:4

Hokejisté poslední Slavie prohráli v posledním zápase v O2 areně v této sezoně s Mladou Boleslaví 0:4. Kouč Pražanů Josef Beránek nově na lavičce s asistentem Janem Srdínkem musel po dnešním oficiálním jmenování strávit první prohru. Nenavázal se svým týmem na středeční vítězství nad vedoucím Třincem, kdy vedl Pražany po odchodu Dušana Gregora ještě dočasně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Mladá Boleslav

Hradec Králové - Třinec 0:3

Hokejisté Třince zvítězili na ledě Hradce Králové 3:0 a ukončili tak pro ně v této sezoně mimořádnou sérii tří zápasů, v nichž nebodovali. Domácí i přes porážku drží poměrně pevně pozici v šestce, která jim zaručuje přímý postup do čtvrtfinále play-off. Druhé čisté konto v sezoně vychytal brankář Petr Hamerlík, dvěma góly se pod úspěch Ocelářů podepsal útočník Erik Hrňa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec

Zlín - Plzeň 2:4

Hokejisté Zlína prohráli s Plzní 2:4 a přišli tak o sérii sedmi zápasů, v nichž dokázali bodovat. Západočeši dobyli zlínský led potřetí za sebou a ovládli všechny čtyři vzájemné zápasy v rámci základní části. Gól a asistenci si v dresu vítězů připsal zkušený forvard Ondřej Kratěna. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Liberec - Sparta 5:2

Hokejisté Liberce porazili pražskou Spartu 5:2 a uchovali si tak naději na postup do předkola play-off. Bílí Tygři zaznamenali čtvrtou výhru v řadě a na jedenáctém místě extraligové tabulky stále ztrácí čtyři body na desátou Mladou Boleslav. Sparta zůstává i nadále na čtvrté pozici. O prvním dílčím úspěchu Severočechů ve vzájemných zápasech rozhodly přesilové hry, ve kterých se domácí radovali hned třikrát.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Sparta

Olomouc - Litvínov 2:4

Hokejisté Olomouce prohráli s Litvínovem 2:4. Hanáci si tak připsali již 12. porážku za sebou, pojedenácté v řadě si navíc nepřipsali ani jediný bod. Litvínov je nadále druhý za suverénním Třincem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články