Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Třinec opět poražen, Stavjaňa chce skončit

České Budějovice - Hokejisté Českých Budějovic porazili v 8. extraligovém kole Třinec 6:2, a připravili tak svému soupeři šestou porážku za sebou. Jihočeši o svém úspěchu rozhodli ve druhé třetině, ve které vstřelili čtyři branky. Hokejový trenér Antonín Stavjaňa chce skončit na střídačce Třince, vedení klubu je však proti. Bývalý vynikající obránce, jenž převzal tým Ocelářů před začátkem letošní sezony, oznámil po dnešním zápasu na ledě Českých Budějovic, že ve funkci končí. Vedení Ocelářů však jeho rezignaci nechce přijmout. Slezský klub je po sérii šesti porážek v tabulce poslední.

HC Oceláři Třinec
zdroj: ČT24 autor: Markéta Sandanusová

"Vedení klubu se už na čtvrtečním jednání shodlo, že odstoupení trenéra Stavjani nic neřeší," řekl ČTK mluvčí Ocelářů Ivo Pullmann.

Stavjaňa však svůj úmysl odstoupit z funkce, který v případě dnešní porážky deklaroval již v minulých dnech, oznámil novinářům na tiskové konferenci po zápase. Údajně se již i v kabině rozloučil s hráči.

Třinec dnes prohrál v Českých Budějovicích 2:6 a se ziskem čtyř bodů je v tabulce poslední. Třinácté Znojmo však získalo jen o bod více.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články