Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Čelo tabulky ztratilo body, dařilo se Spartě a Zlínu

Praha - Dva nejlepší celky extraligy svá utkání prohrály, na čele soutěže tak dále zůstává Třinec. Dařilo se Spartě, která porazila právě lídra 4:1, naopak Slavia pokračuje v mizerných výkonech - Zlínu podlehla 4:7. Vítkovice obrátily svůj zápas s Plzní a doma slavily vítězství 3:2.

Slavistická lavička
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Zlín - Slavia 7:4

Zlín zdolal Slavii 7:4 a na posledním místě se přiblížil svým soupeřům, kteří jsou třináctí, už na rozdíl pouhého bodu. Slavia sice vedla ve Zlíně po první třetině 3:1, ale domácí stav i díky čtyřem trefám ve druhé třetině otočili. Slávisté nebodovali počtvrté za sebou při skóre 8:19.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Slavia

Sparta - Třinec 4:1

Sparta porazila ve 26. kole Třinec 4:1, a zdolala tak tým lídra soutěže i podruhé v sezoně. Gólem a asistencí přispěl k výhře domácích útočník Jaroslav Hlinka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Třinec

Pardubice - Litvínov 6:4

Hokejisté Pardubic po pěti porážkách v řadě zabrali a na domácím ledě porazili Litvínov 6:4. Dvěma góly se na tom podílel slovinský obránce Blaž Gregorc. Pardubice zdolaly Litvínov i podruhé v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Litvínov

Kometa Brno - Hradec Králové 2:1

Kometa Brno porazila Hradec Králové 2:1 a připsala si pošesté z posledních sedmi utkání plný bodový zisk. Na úvodní trefu Petra Tona sice za hosty odpověděl Lukáš Vantuch, ale ve 26. minutě nakonec rozhodl Jakub Koreis.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Hradec Králové

Vítkovice - Plzeň 3:2

Hokejisté Vítkovic porazili Plzeň 3:2, přestože už o dva góly prohrávali. Zápas obrátily góly Tomáše Svobody a Romana Szturce během jediné minuty v úvodu druhé třetiny. Domácí doma naplno zabodovali po čtyřech porážkách v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Liberec - Mladá Boleslav 2:1 PP

V utkání 26. kola nakonec slavili domácí hokejisté Liberce, kteří porazili Mladou Boleslav 2:1 v prodloužení. Už ve druhé minutě se Boleslav dostala díky Lencovi do vedení, vzápětí však Šimek šťastně srovnal na 1:1. O rozhodující branku se poté 37 sekund před sirénou postaral Tomáš Filippi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Olomouc 2:3 

Hráči Karlových Varů podlehli doma Olomouci 2:3 a připsali si pátou porážku z posledních šesti zápasů. V 55. minutě rozhodl Rostislav Marosz, který byl hěvzdou utkání - celkem si připsal v utkání tři body za gól a dvě asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články