Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hradec vyprovodil Slavii, Litvínov vede tabulku

Praha – Další velkou lekci dostala tápající Slavia, v Hradci inkasovala opět šest branek, ani jednu tentokrát nevstřelila. Naopak Spartě se doma dařilo s Pardubicemi, v souboji nováčků se radovala Mladá Boleslav. Zlín udolal v nájezdech Karlovy Vary, Litvínov si s obtížemi poradil s Vítkovicemi. Plzeň porazila Liberec, Brno bralo všchny body v Třinci.

Hradec Králové - Slavia
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Sparta - Pardubice 4:2

Hokejisté Sparty porazili Pardubice 4:2 a ukončili tak sérii tří domácích porážek. Pardubice naopak počtvrté za sebou nebodovaly. Dvěma body za gól a asistenci se pod výhru Pražanů podepsal forvard Jan Buchtele, který právě v Pardubicích hokejově vyrostl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Karlovy Vary - Zlín 2:3 SN

Hokejisté Karlových Varů prohráli se Zlínem 2:3 a připsali si čtvrtý nezdar za sebou. Úřadující mistr naopak počtvrté za sebou bodoval, ani v jednom případě ale neuspěl v normální hrací době. O třetím dvoubodovém zisku pro PSG rozhodl Bedřich Köhler.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Hradec Králové - Slavia 6:0

Hokejisté Hradce Králové porazili Slavii 6:0. O své vysoké výhře rozhodli ve třetí třetině, ve které čtyřikrát skórovali. Tři branky vstřelili domácí v přesilových hrách. Z prvního čistého konta v sezoně se radoval brankář Pavel Kantor.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Slavia

Mladá Boleslav - Olomouc 4:2

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Olomouc 4:2 a připsali si tak třetí výhru za sebou. Souboj nováčků rozhodli domácí už v první třetině, ve které si vypracovali tříbrankový náskok. Všechny branky v utkání padly v početních výhodách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Litvínov - Vítkovice 3:2

Hokejisté Litvínova porazili Vítkovice 3:2 a po dvou prohrách podruhé za sebou naplno bodovali. Domácím k výhře pomohly i dvě využité přesilové hry. Rozhodující gól si připsal obránce Jiří Zeman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Třinec - Brno 2:3

Hokejisté Třince podlehli Brnu 2:3 a v čele extraligové tabulky je znovu vystřídal Litvínov. Jejich prohru neodvrátil ani gól čerstvé posily Jakuba Klepiše. I díky jedné trefě nejlepšího ligového střelce Petra Tona Kometa pojedenácté v řadě dokázala zabodovat. Naopak nová Werk ztrácí své kouzlo z úvodu sezony a Oceláři v ní prohráli čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Brno

Plzeň - Liberec 3:1

Hokejisté Plzně porazili Liberec 3:1 a připsali si druhou výhru za sebou. I bez zraněného kapitána Ondřeje Kratěny dokázali Západočeši v utkání plném vyloučení uspět proti bojovnému soupeři, když se o vítěznou branku postaral svojí první letošní trefou Miroslav Indrák na začátku druhé třetiny.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články