Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Litvínov zvládl Třinec, Hradec uspěl s Libercem

Praha – V šestnáctém extraligovém kole na sebe narazily dva zatím nejlepší týmy tabulky. V duelu hraném na třineckém ledě se nakonec radoval Litvínov, který překvapivě jednoznačně zvítězil 4:1. V dalších zápasech se dařilo Vítkovicím, Spartě či Hradci – všechny z těchto týmů po skončení svých utkání slavily.

Hradečtí hokejisté po vítězství nad Libercem
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Mountfield HK - Liberec 3:1

Hradečtí hokejisté porazili Liberec 3:1 a po minulé porážce na ledě Sparty se tak vrátili zpět na vítěznou vlnu. Východočeši vyhráli šestý z posledních sedmi zápasů, k dobru navíc na domácím ledě měli už tříbrankové vedení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Kometa Brno - Vítkovice 1:2 PP

Hokejisté Vítkovic zvítězili v Brně nad Kometou 2:1 v prodloužení, když rozhodující branku vstřelil v čase 63:13 při přesilovce Ondřej Roman. Vítkovice vedly od 55. minuty díky gólu Romana Szturce, ale 39 sekund před koncem třetí třetiny při power play vyrovnal Petr Ton.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Vítkovice

Karlovy Vary - Plzeň 2:1

Hráči Karlových Varů vrátili Plzni porážku z úvodního derby v sezoně, když svého rivala přemohli stejným poměrem 2:1. Energie si tak připsala šesté vítězství ze sedmi posledních vystoupení před svými diváky. Vítězný gól si připsal Radek Duda.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Zlín - Olomouc 2:3 SN

Olomouc zvítězila na ledě Zlína 3:2 po samostatných nájezdech, a to přesto, že měla v utkání dokonce už dvoubrankové manko. Hosté si tak připsali čtvrtou výhru za sebou, přičemž pokaždé během této série uspěli v nastavení. O jejich úspěchu rozhodl kuriózně přiznaným gólem Pavel Patera.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Třinec - Litvínov 1:4

Utkání dvou nejlepších týmů letošní sezony dopadlo lépe pro Litvínov, který porazil Třinec na jeho ledě 4:1. Domácí sice v polovině 2. třetiny dostal do vedení Plíhal, o pár minut později však srovnal Lukeš a vzápětí Martynek otočil skóre. Ve třetí třetině pak Jánský dál zvýšil vedení hostujícího Litvínova, načež posléze Martynek svou druhou brankou stanovil konečný stav na 1:4. Litvínov tak stáhl náskok Třince v tabulce na jediný bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Litvínov

Mladá Boleslav - Sparta 3:6

Hráči Sparty vyhráli na ledě Mladé Boleslavi 6:3 a hattrickem se na tom podílel slovinský útočník Robert Sabolič. Pražané si připsali čtvrtou výhru za sebou. Bruslařský klub naopak prohrál sedmý z osmi domácích zápasů v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články