Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Brno prohrálo i ve Varech, Slavia uspěla v Boleslavi, do čela vystoupal Třinec

Praha - Třinecké Oceláře vyšvihl k vítězství nad Hradcem a k prvnímu místu v tabulce čistým hattrickem Martin Adamský. Ještě vydařenější zápas odehrál útočník Radoslav Tybor, který dvěma góly a stejným počtem asistencí pomohl Pardubicím k výhře nad Vítkovicemi 4:2. Mistrovský Zlín podlehl v Plzni 2:5, prohrál tak sedmý z osmi duelů a i nadále je poslední. Kometa Brno neuspěla v Karlových Varech, kde padla 1:4 a popáté za sebou prohrála. Na dvanácté místo klesla Mladá Boleslav, která prohrála se Slavií 0:4 a nezvládla třetí ze čtyř domácích duelů. Středočeši navíc neuspěli potřetí za sebou. Tři využité přesilové hry pomohly k výhře Spartě, která přehrála Liberec 4:2.

Hokejisté Litvínova v utkání s Olomoucí
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Karlovy Vary - Kometa Brno

Hokejisté Karlových Varů porazili Brno 4:1 a připsali si čtvrtou výhru v domácím prostředí za sebou. Dvěma góly se na úspěchu Energie podílel útočník Petr Koblasa. Kometa naopak padla popáté za sebou a v tabulce jí i nadále patří předposlední místo.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Brno

Třinec - Hradec Králové 6:0

V nové třinecké Werk Aréně fungují domácí Oceláři jako dobře namazaný stroj. Královéhradecký Mountfield vyprovodili 6:0, když čistý hattrick zaznamenal Martin Adamský. Zároveň se dostali do čela soutěže, neboť mají lepší skóre než doposud neporažený Litvínov.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Mountfield HK

Plzeň - Zlín 5:2

Hokejisté Plzně si poprvé v nové sezoně připsali dvě výhry za sebou. Domácí si rozhodující náskok vypracovali již během první třetiny, v jejíž 15. minutě vedli 3:0. Hosté se zvedli až ve druhé polovině utkání, na obrat už ale bylo pozdě a stále čekají na bodový zisk z venkovních kluzišť. Mistrovský Zlín prohrál sedmé z osmi utkání a i nadále je poslední.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Zlín

Mladá Boleslav - Slavia 0:4

Slavia poprvé v sezoně získala venku tři body. Středočeši prohráli potřetí za sebou a doma nezvládli tři z dosavadních čtyř zápasů. Prvním čistým kontem v sezoně se na výhře Slavie podílel brankář Dominik Furch.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Slavia

Pardubice - Vítkovice 4:2

Čtyři zápasy na domácím ledě, čtyři vítězství. Hokejistům Pardubic se před vlastními fanoušky v nové sezoně daří, což potvrdili i v duelu s Vítkovicemi, které porazili 4:2. Na všech čtyřech gólech Východočechů se podílel útočník Radoslav Tybor. Slovenský reprezentant dvě branky vstřelil a na dvě přihrál. Zatímco Vítkovice prohrály počtvrté za sebou, Pardubice popáté za sebou bodovaly.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Vítkovice

Sparta - Liberec 4:2

Sparťané zdolali Liberec 4:2 a vyhráli čtvrtý z posledních pěti zápasů. Zápas rozhodl v 54. minutě v přesilovce obránce Marek Ďaloga, který se trefil 38 vteřin po vyrovnání Petra Vampoly v oslabení. Pražané vstřelil první tři branky v početních výhodách a výsledek potvrdili při signalizovaném vyloučení, kdy Michal Barinka trefil prázdnou branku po pokusu hostů o power play.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články