Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Zlín se dočkal proti Spartě, Olomouc vyprovodila Vítkovice 9:1

Praha – V 8. pokračování hokejové extraligy si první body připsal mistrovský Zlín, který porazil Spartu gólem Romana Vlacha. Doma uspěl nováček z Olomouce, který připravil Vítkovicím historický debakl 9:1. Snadno si poradil i Třinec s Karlovými Vary. Domácí brankář Hrubec udžel druhé čisté konto v sezoně. Senzační obrat předvedl Liberec proti Pardubicím, když prohrával ještě na začátku 57. minuty 0:2. Výhru pak vydupal na nájezdy. V prodloužení se rozhodovalo v Hradci Králové, kde odešla poražená Mladá Boleslav. Po Spartě připravila Brnu domácí debakl i Plzeň, která zvítězila 5:0.

Brankář Vítkovic Daniel Dolejš inkasuje druhý gól
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Olomouc – Vítkovice 9:1

Největším debaklem této sezony a historickým výsledkem skončilo severomoravské derby. Olomouc zdeptala Vítkovice 9:1, když druhou třetinu vyhrála poměrem 5:0. Nováček z Hané prodloužil sérii tří domácích zápasů, ve kterých nasbíral všech deset dosavadních bodů. 

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Vítkovice

Zlín – Sparta 1:0

Hokejisté Zlína se dočkali prvního bodového zisku v sezoně. Poslední tým tabulky, který je obhájcem mistrovského titulu, udolal Spartu fotbalovým skóre 1:0. Čisté konto vychytal z Třebíče povolaný brankář Tomáš Štůrala, rozdílovou trefu zařídil v polovině třetí třetiny útočník Roman Vlach.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta

Kometa Brno – Plzeň 0:5

Hokejisté Komety Brno utrpěli v extralize druhý domácí debakl za sebou. Týden po porážce 1:8 od pražské Sparty nestačili na Plzeň a prohráli 0:5. Brňané prožívají krizi, finalisté minulého ročníku vybojovali z posledních čtyř zápasů pouze bod a vstřelili jen čtyři góly.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Plzeň

Mountfield HK - Mladá Boleslav 3:2 PP

Východočeši přitom byli hodně blízko tomu, aby počtvrté za posledních šest vystoupení prohráli poměrem 1:2, neboť vyrovnali až 12 sekund před vypršením základní hrací doby zásluhou kapitána Jiřího Šimánka. Prodloužení ukončil Peter Mikuš.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Třinec - Karlovy Vary 4:0

Hokejisté Třince porazili Karlovy Vary 4:0 a dotáhli se tak na vedoucí Litvínov. Ve prospěch Severočechů, kteří se představí na Slavii až koncem října, hovoří jen lepší skóre. O výhře Ocelářů nebylo nejmenších pochyb a už v první desetiminutovce po gólech Lukáše Žejdla a Milana Doudery získali dvougólový náskok. Brankář Šimon Hrubec podruhé v ročníku vychytal nulu.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Karlovy Vary

Liberec - Pardubice 3:2 SN

Bílí Tygři přitom prohrávali ještě na začátku 57. minuty 0:2, ale o vyrovnání v základní hrací době se postarali Petr Vampola a Martin Bakoš v čase 59:48. Nájezdy rozhodl útočník Michal Bulíř.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články