Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Sparta vypráskala Brno, Zlín stále tápe

Praha – Hokejisté pražské Sparty udělili tvrdou lekci Brnu a pokračují ve zlepšujících se výkonech. Vysokou úroveň drží Litvínov, který si veze všechny body z Hradce Králové. Dařilo se i oběma nováčkům, Olomouc doma opět naplno bodovala, tentokrát s Libercem, Boleslav si poradila s Karlovými Vary. Naopak Zlín se stále nedokázal vyhrabat z mizérie, nestačil ani na Pardubice, Plzeň prohrála v Třinci.

Libor Kašík
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Třinec – Plzeň 3:1

Třinečtí hokejisté porazili Plzeň 3:1. Jedním gólem se na vítězství podílel nejlepší extraligový střelec Zbyněk Irgl a byla to už jeho pátá trefa sezony. Brankář Šimon Hrubec měl na dosah druhé čisté konto v řadě, o nějž ho však čtyři sekundy před koncem připravil v přesilovce Tomáš Sýkora.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Zlín – Pardubice 1:2

Hokejisté mistrovského Zlína podlehli doma Pardubicím 1:3 a zůstávají i po pátém vystoupení v sezoně bez bodu poslední. Na trefu Tomáše Kauta z úvodní třetiny sice odpověděl po 26 vteřinách druhé části Bedřich Köhler, ale vzápětí vrátil Východočechům vedení Lukáš Nahodila a výsledek potvrdil v 45. minutě Lukáš Radil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Mladá Boleslav – Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Mladé Boleslavi se dočkali prvních bodů před svými diváky od návratu mezi elitu. A Středočeši brali hned všechny tři, když porazili Karlovy Vary 3:1. O tříbrankové vedení domácích se postarali Milan Mikulík, Lukáš Pabiška a Radan Lenc, za hosty korigoval Jaromír Kverka mladší.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary

Hradec Králové – Litvínov 1:2

Hokejisté Litvínova vyhráli na ledě Hradce Králové 2:1, jako jediní v soutěži zůstávají stále neporažení a vedou tabulku o tři body před Třincem. Severočeši sice prohrávali od 17. minuty po trefě Kanaďana Collina Valcourta, ale ještě na konci první třetiny vyrovnal Petr Chaloupka a ve 32. minutě rozhodl Slovák Juraj Majdan.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

Brno - Sparta 1:8

Hokejisté Komety Brno prohráli na domácím ledě s pražskou Spartou 1:8 a po porážce v Litvínově 1:6 tak úřadující vicemistr utrpěl další debakl. Souboj týmů, které na sebe narazily v minulé sezoně v semifinále, ozdobil pěti body za čtyři branky a jednu asistenci Lukáš Klimek. Pět přihrávek zaznamenal obránce Adam Polášek. V dresu Komety se neprosadil kanonýr Petr Ton, který minulých 11 sezon strávil ve Spartě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Sparta

Olomouc - Liberec 4:3

Hokejisté Olomouce zdolali Liberec 4:3 a připsali si doma druhou výhru za sebou. Nováček nejvyšší soutěže vedl 3:0 a 4:1, Bílí Tygři sice díky trefám Martina Bartka a Michala Bulíře závěr zdramatizovali, ale domácí těsný náskok ubránili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články